IKEA otevírá nová mobilní výdejní místa hned ve dvou velkých městech

Mobilní výdejna IKEA IKEA

IKEA se dlouhodobě snaží být pro zákazníky dobře dostupná a nabídnout jim možnosti pohodlného nakupování. Otevírá proto další z nových výdejních míst, a to v Chomutově a Mostě. Objednávat zboží s doručením do těchto mobilních výdejních míst mohou zákazníci na webu IKEA. Členové IKEA Family v rámci akční nabídky zaplatí za vyzvednutí objednávky za alespoň 1 500 Kč symbolickou 1 korunu.

Přečtěte si také

Chyby při třídění odpadu dělá každý z nás. Vyvaruje se jich a třiďte tak, jak se má

Vstříc potřebám zákazníků

Ikea, oblíbený skandinávský prodejce nábytku, otevírá v Česku nová výdejní místa. „Zákazníkům prostřednictvím mobilních výdejních míst v Chomutově a Mostě chceme usnadnit nakupování v IKEA. Nabízíme jim další možnosti si vybrat, kde a kdy si mohou objednávky vyzvednout,” říká Jiří Kuča, ředitel obchodního domu IKEA Zličín, který bude výdejní místa zásobovat.

Jak funguje služba IKEA Klikni a vyzvedni?

Zákazník, který si zboží objedná na webu ikea.cz a zvolí si službu Klikni a vyzvedni, má nově u rozměrnějších zásilek na výběr možnost vyzvednutí právě v Chomutově a Mostě.

  • Výdej objednávek v Chomutově bude probíhat z přistaveného nákladního vozu na parkovišti u S1 Center na adrese Obchodní zóna 266, Otvice, a to každou středu a neděli od 16 do 17 hodin.
  • V Mostě si budou moci zákazníci své objednávky vyzvedávat na parkovišti u S1 Center na adrese Chomutovská 1316 každou středu a neděli od 18 do 19 hodin.
Dodejte svému domovu útulnou atmosféru

Kupte se slevou Koberec.

Porovnat slevy

Mobilní výdejní místo v podobě vozu bude viditelně označeno. Přesné souřadnice místa, kde bude parkovat, najdou zákazníci na webu ikea.cz. Lokality jsou dobře dostupné pro zákazníky z regionu, kteří už tak za nákupy v IKEA nebudou muset dojíždět do Prahy. Ušetří tak téměř 200 kilometrů a dvě hodiny na cestách.

Ruce, které vytahují krabici ve skladu obchodu IKEA Slunečník / Shutterstock.com

Kolik stojí služba IKEA Klikni a vyzvedni?

Poplatek za službu je odstupňován podle celkové ceny objednávky. Začíná na 99 Kč pro objednávky do 1 500 Kč a maximální poplatek je 199 Kč u objednávek nad 3 000 Kč. Ve srovnání s doručením přímo do bytu tak zákazníci při využití mobilního výdejního místa výrazně ušetří.

Do 31. července navíc členové věrnostního klubu IKEA Family mohou využít akční nabídky, kdy při objednávce nad 1 500 Kč zaplatí za vyzvednutí jen symbolickou 1 Kč. Provozovat mobilní výdejní místa bude logistická společnost HRAL.