Sbírání bodů v obchodech: Výbava pod stan i poslední šance na dětské encyklopedie a jóga doplňky!

Dvě děti na dece před stanem Med Photo Studio / Shutterstock.com

Sbíráte body v obchodech? Billa si pro své zákazníky připravila věrnostní kampaň zaměřenou na outdoor výbavu pod stan a do přírody, v Penny tradičně vsadili na oblíbená plyšová zvířátka. A pokud máte aplikaci či peněženku plnou bodů z Albertu a Rossmanna, pak nezapomeňte využít poslední šance na výhodný nákup doplňků pro jógu v krásných pastelových barvách nebo dětských encyklopedií a pomocníků do kuchyně Fiskars –⁠ akce za pár dnů končí!

Přečtěte si také

Sladká specialita z Valašska: Vynikající valašský frgál zvládnete upéct i doma

Penny: Zvířátka z divočiny

Prodejny Penny obsadila parta veselých plyšových zvířátek. Vydejte se na nákupy a posbírejte celou bandu. Navíc se slevou až 75 %, se kterou vás jedno zvířátko vyjde namísto 359,90 Kč jen na 89,90 Kč. Čekají na vás plameňák, lev, zebra, lenochod, sova, koala, opička i krokodýl.

„Víme, že jsou zvířátka u dětí velmi oblíbená. V minulosti jsme dětem nabídli například zvířátka z českého venkova, z prehistorie i včely a další broučky, a teď jsme si pro ně připravili zvířátka z divoké přírody. Věříme, že je nejen potěší, ale že se ve své dětské zvídavosti budou i zajímat o to, jak žijí a dozví se tak něco i o jejich životě. Radost není jediným naším cílem, chceme, aby se děti o těchto zvířátkách i něco dozvěděly,“ okomentoval volbu plyšáků Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY.

Už víte, pro co si skočíte v akci?

Jak v Penny sbírat body?

  • Za každých 200 Kč utracených v Penny získáte 1 bod.
  • Po nasbírání 10 bodů předložíte vyplněnou kartičku na pokladně a koupíte vybraný produkt se slevou a doplatkem 89,90 Kč.
  • Až 2 body navíc získáte při koupi vybraných produktů od partnerů akce, kterými je například Milka, Tchibo, Emco, Opavia, Coca-Cola, Kofola či Oreo. Aktuální nabídku produktů s body navíc najdete vždy v platném letáku Penny.
  • Akce platí od 13. 4. do 7. 6. 2023 nebo do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách. Body uplatníte až do 14. 6. 2023.
Všechny druhy plyšáků, které lze získat v Penny PENNY

Billa: Outdoorové vybavení SIGG

Kempingová a festivalová sezóna je za rohem a v BiIlle ví, že je nejvyšší čas se vybavit nezbytnými pomocníky i praktickými vychytávkami, které vám usnadní i zpříjemní spaní pod stanem nebo pod širákem. V nabídce věrnostní kampaně najdete vše potřebné od baterky, čelovky a multifunkčních kleští až po spacáky, karimatky, batohy nebo stany. Stačí sbírat body z nákupů a kompletní profesionální výbava švýcarské značky Sigg může být vaše za zlomek původních cen se slevou až 86 %. Díky tomu můžete ušetřit stovky až tisíce korun.

Jak sbírat body v Bille?

  • Za každých 250 Kč utracených v řetězci prodejen BILLA získáte u pokladny 1 nálepku.
  • Nižší cenu získáte již za 10 nasbíraných samolepek, pro uplatnění maximální slevy je nutné nasbírat bodů 20 (u pokladny poté doplatíte odpovídající částku od 69 Kč do 1999 Kč).
  • Nálepky obdržíte u pokladny v období od 26. 4. do 11. 7. 2023, produkty se slevou je ale možné vyzvednout až do 18. 7. 2023 nebo do vyprodání zásob.
Reklamní banner supermarketu Billa s outdoorovou výbavou BILLA

Rossmann: stylové doplňky na jógu

Ke svému konci se blíží kampaň v drogeriích Rossmann, které si pro své zákaznice připravily řadu doplňků pro jógu a fitness. Krásná a stylová kolekce, kterou oceníte doma i ve svém oblíbeném studiu, obsahuje příslušenství na cvičení pro začátečníky i pokročilé. Za výhodnou cenu si můžete pořídit kvalitní podložku s popruhem, sportovní tašku, láhev na pití, pěnový blok na jógu, masážní válec či ručník z mikrovlákna ve svěžích barvách.

Jak sbírat body v drogeriích Rossmann?

  • Akce je určena pouze pro členy Rossmann klubu.
  • Za každých utracených 100 Kč se vám při předložení digitální kartičky Rossmann Club nahraje do aplikace jeden bod. Nákupem speciálně označených produktů z aktuálních letáků lze získat extra body navíc.
  • Po nasbírání 30 bodů doplatíte pouze částku od 99 Kč do 399 Kč.
  • Věrnostní akce trvá až do 23. 5. 2023, nebo do dřívějšího vyčerpání zásob v jednotlivých prodejnách.
Reklamní banner na produkty na jógu Rossmann

Albert: Kolekce dětských encyklopedií i kuchyňští pomocníci Fiskars

Hodila by se vám řada užitečných pomocníků do kuchyně? Pak utíkejte do prodejen Albert, kde máte poslední možnost proměnit body z nákupu za slevy na sadu Fiskars Functional Form, se kterou zvládnete každodenní přípravu pokrmů rychleji a snadněji než kdy předtím. V nabídce je cedník, lis na česnek, škrabka, plátkovač na vajíčka, set kuchyňských pomůcek, mašlovačka i stěrka.

Celou řadu doplňují také hravé dětské nůžky Fiskars s motivy zvířátek, které Albert představil spolu se svou druhou kampaní –⁠ dětskými encyklopediemi. I jejich nabídka za pár dní konči, nezapomeňte proto dosbírat celou kolekci 5 krásně ilustrovaných knížek, které dětem odhalují nejrůznější zajímavosti ze světa zvířat a přírody. Rodiče zase potěší sleva až 60 %, se kterou je jedna knížka vyjde jen na 69,90 Kč.

Víte, co nabízí v Albertu v akci?

Jak sbírat body v Albertu (platí pro obě akce)?

  • Za každých utracených 200 Kč získáte ve všech prodejnách Albert jeden bod. Pro uplatnění slevy na daný výrobek s nižším doplatkem potřebujete 8 bodů.
  • Samolepky dostanete na pokladně a nalepíte do sběratelské kartičky, kde jako bonus získáte již 3 body předtištěné, nebo sbíráte digitálně v aplikaci Můj Albert, ve které jsou předvyplněné dokonce 4 body.
  • V aplikaci Můj Albert v sekci Peněženka/Body můžete také zvolit sdílení bodů a spolu s rodinou nebo kamarády sbírat slevy rychleji.
  • Akce trvá do 18. 5. 2023 nebo do vyčerpání zásob na jednotlivých prodejnách.