Láska se dá koupit: Tipy na valentýnské dárky pro něj

Muž a žena v romantickém prostředí s dárkem Studio Romantic / Shutterstock.com

Svátek všech zamilovaných zná téměř 98 procent Čechů a slaví ho zhruba 40 procent z nich. Podle průzkumu Češi svým partnerům nejčastěji dopřávají večeři, čokoládu nebo kytici. Pokud si lámete hlavu, co věnovat svému partnerovi k Valentýnu, pak vám možná přijde vhod naše valentýnská inspirace.

Přečtěte si také

Výrobci nápojů v plechovkách mění design. Kofola či Rockstar více vsází na eleganci

Láska prochází žaludkem

Miluje dobré jídlo? Pak není nic jednoduššího než vybrat něco delikátního ve svátečním valentýnském balení, na čem si opravdu pochutná. Nebo si snad pochutnáte společně? Máme pro vás hned několik lahůdek, konečný výběr je však na vás.

Láska se dá koupit

Akční letáky na Kupi jsou plné valentýnských inspirací, stačí si je prolistovat jednoduše online v počítači nebo v mobilní aplikaci.

Žena drží v mušli stírací los SAZKA

Darujte mu možnost vyhrát

Černé perly jsou jedinečné a mohou být milionové. A nová Premium Černá perla vám může přinést až 15 milionů. Chvíle s Premium Černou perlou jsou plné vzrušení a při troše štěstí vám perla může splnit i ty největší sny. Skládací los obsahuje 7 her a celkem 53 šancí na výhru.

Klienti pivních lázní hotelu zámek Wichterle ve Slavičíně Zámek Wichterle

Zážitek, je klasika, která neomrzí

Jestliže je váš partner aktivní typ člověka, pak se nabízí překvapit ho zážitkem v podobě nějakého adrenalinového zážitku, který můžete prožít klidně i v tandemu. Ale pokud chcete zažít opravdovou romantiku, která bude zážitkem i pro vašeho partnera, věnujte mu poukaz do pivních lázní nebo masáž dle vlastního výběru pro páry.

Bublinky k romantické atmosféře patří

Romantika nejen na filmovém plátně

Pozvat svou lásku do kina není nijak zvlášť originální, ale připravit domácí promítání ano. Zapalte svíčky, nalijte si víno, zakousněte něco hříšně dobrého a vychutnejte si romantiku na filmovém plátně. Ve slevových akcích řetězců s elektrem se dá sehnat výhodně v akci i projektor s plátnem a parádní filmový večer tak můžete zažít nejen na Valentýna.

Ale vystačíte si i s televizi a pokud si lámete hlavu, na co se budete dívat se svým miláčkem, pak stačí skočit do nejbližšího supermarketu, kde u pokladen například řetězce Penny Market se dají koupit předplacené karty Netflix nebo Voyo.