Vyhrajte jednu ze tří poukázek na nákup v hodnotě 3 000 Kč do Kauflandu

Muž nese v rukou nákup Kaufland / Kupi.cz

Hodila by se vám poukázka v hodnotě 3 000 Kč na nákup v Kauflandu? Pak se zapojte do naší soutěže, která probíhá na facebookovém profilu největšího nákupního rádce Kupi.cz a nemusíte nic lajkovat ani sdílet, ale k výhře vám stačí pouze si prolistovat akční leták Kauflandu. Jak na to?

Přečtěte si také

Mléčný postřik na růže: Chrání před chorobami a vytváří na listech ochranný film proti mšicím

Už znáte chytrou rodinku?

Kaufland je bezesporu jeden z nejoblíbenějších obchodních řetězců u nás, který nemusíme představovat. Co možná ale nevíte, že má svou chytrou domácnost, ve které jsou reální lidé, kteří vědí, že v Kauflandu nakoupí pohodlně, chytře a pro každou příležitost. Tento týden si rodinka Chytrých společně s nákupním rádcem Kupi.cz pro vás připravili soutěž o tři poukázky na nákup do Kauflandu.

Seznamte se s chytrou domácností

Maminka Lucie

Je geniální, protože vždycky vytuší, co kdo potřebuje a po čem touží. A postará se o to. Lucie je nadšená do technologií. Díky ní má rodina hlasového asistenta, chytrou ledničku a další vychytávky. Miluje svoji boston teriérku Duffy. Je to její třetí dítě.

Táta Jan

Nenapravitelný zapomnětlivec. Ale dělá, že není a snaží se to zahladit rychlými nákupy. Je to stará škola. Nefandí moderním technologiím, ale spoléhá se na svoji manuální šikovnost a bystré nápady. Celou rodinu vždy dokáže rozesmát svými vtípky. Vaří málo, zato rád a dobře a má skvělé originální recepty. Zároveň je to vášnivý rybář, který málokdy něco chytí. Ale loví s radostí.

Dcera Viktorie

Narodila se s mobilem v ruce. To ji pasuje do role videokronikářky rodiny. Neustále někoho doma fotí nebo natáčí a ráda se vždy blýskne i s jídlem. Milovaný mobil jí také šetří čas a peníze při nákupech. Je to typická puberťačka a nadšeně zkouší každý nový trend. Fandí bio a fresh produktům a šetrnosti k přírodě.

Syn Jakub

Maminčin mazel, který zbožňuje počítačové hry. Často se ho rodina snaží různými triky odtrhnout od obrazovky. Kromě toho je také vášnivým hokejistou a sní o tom, že se stane legendou jako jeho hokejový vzor. Disciplína na hřišti je mu vlastní, doma už tolik ne.

Babička Eva

Babička Eva je vznešená a moudrá dáma, která srší důvtipem a zkušenostmi. Zná mnoho chytrých řešení, jak si poradit v každé situaci, a vždy se o ně ráda podělí.

Miláček Fany

Mazlíček celé rodiny. Dokáže předběhnout i ty nejlepší sprintery. Je zvědavá a ráda si hraje, ale také s chutí odpočívá na gauči. Všichni ji zbožňují, a to i když jim občas ukořistí jejich oblíbenou pochoutku.

Zalistujte si v aktuálním letáku

Soutěž o tři nákupy za 3 000 Kč v Kauflandu

Jak se zapojit do soutěže?

  1. Prohlédněte si aktuální leták Kauflandu, který naleznete zde: nakupi.cz/soutez-kaufland
  2. Napište nám do komentářů pod soutěžní příspěvek na Facebooku, za co byste z aktuálního akčního letáku utratili poukázku na 3 000 Kč.
  3. Soutěž probíhá od středy 10. srpna 2022 do 16. srpna 2022, 23.59 hod. Tři výherce, kterým do konce srpna pošleme poukázky na nákup v hodnotě 3 000 Kč, vyhlásíme 17. srpna 2022.

Pravidla soutěže

Při nákupu nezapomeňte na Kaufland Card

Věrnostní program Kaufland Card byl představen v únoru 2020, jeho součástí jsou mobilní aplikace a plastová kartička Kaufland Card, které vám umožní získat další speciální slevy a výhody pro vaše budoucí nákupy. S Kaufland Card si užijete skvělé slevy na vybrané výrobky v letáku, sbíráte body a měníte je za atraktivní slevové kupóny. Aktivovat si můžete Kaufland Card snadno v aplikaci Kaufland, na webu muj.kaufland.cz nebo na tabletu v prodejně u Informací, a získáte všechny aktuální výhody.