Pozor na nebezpečné dětské madlo výrobce Thule. Dětem může ublížit

Rodina na procházce s kočárkem Thule

Švédská značka Thule, která nabízí široký sortiment zboží pro dobrodružné cestování, je známá především širokou nabídkou střešních boxů či držáků kol na automobily. Výrobce má však ve svém portfoliu mimo jiné také sportovní kočárky a vozíky pro děti, včetně dokoupitelného příslušenství, které je kompatibilní s dalšími značkami. Pokud jste zakoupili dětské madlo Thule Spring Bumper Bar po 1. dubnu 2021, zkontrolujte, zda se vašeho výrobku netýká svolávací akce.

Co v článku najdete

Přečtěte si také

Léky na nachlazení s pseudoefedrinem by se užívat neměly. Řada lékáren je ale stále prodává

Doladit si kočárek k dokonalosti podle svých představ je velmi oblíbenou činností všech dnešních maminek. Na trhu existuje celá řada komponentů, které se dají dokoupit.

Pro dlouhé procházky parkem se bude hodit stylový držák na pití, organizér nebo držák na smartphone. A když dítě povyroste, nastává čas na dokoupení přídavného madla, kterého se ratolest může při jízdě pohodlně držet. Výrobce Thule vydal v těchto dnech varování před jedním ze svých madel, které může děti skřípnout a nepříjemně jim tak ublížit.

Koláž znázorňující vadný a správný díl dětského madla Thule ke kočárkům Kupi.cz / Thule

Svolávací akce výrobku Thule

Skupina Thule Group vydala v těchto dnech oficiální prohlášení. „Musíme vás informovat, že jsme u našeho dodavatele zjistili vadnou šarži Thule Spring Bumper Bar 11300403. Možným problémem je, že malý kulatý plastový kryt není na správném místě (na obrázcích je pro srovnání zobrazen výrobek v pořádku a výrobek, který není v pořádku). Vadné výrobky, u kterých chybí plastový kryt, mohou při zavírání dětského madla představovat pro děti bez dozoru nebezpečí skřípnutí. Svolávací akce se týká pouze výrobků, které byly prodávány po 1. dubnu 2021,“ píše se v tiskové zprávě společnosti.

V případě, že máte výše uvedený výrobek doma, výrobce vám výměnou za to poškozené zašle náhradní madlo domů. Komunikace probíhá přes oficiální webové stránky Thule.com.