Rohlík v párku? Ano, toto je opravdu skutečnost

Rohlíky v párku Rohlík v párku s.r.o.

Zaujmout své zákazníky něčím novým, což v této době není vůbec jednoduché, se snaží nejedna firma či podnikatel. Avšak nyní mohou využít příležitost díky nové společnosti, která přichází na trh se zcela originálními potravinami.

Přečtěte si také

Co dělat, když vás neustále honí mlsná? Pravděpodobně jste ve stresu a nebo vám něco chybí v jídelníčku

To jste nezažili

Také máte pocit, že v dnešní době se díky technologiím a globalizaci obrazně zmenšil svět natolik, že už jsme vlastně všude byli, všechno viděli, všechno zažili. A hlavně všechno ochutnali a není, co by nás překvapilo? A přece. Následující řádky se vám mohou jevit jako vtip, avšak jsou myšleny zcela vážně.

Rohlík v párku

Rohlík v párku Rohlík v párku s.r.o.

Většina z nás, počínaje dětmi, přes všechny věkové skupiny až po seniory určitě někdy ochutnala párek v rohlíku a taky bude mezi námi hodně takových, kteří tuto svačinku nazvali obráceně jako rohlík v párku. A tato záměna pořadí slov odstartovala vznik společnosti Rohlík v párku, které se podařilo vyrobit něco, s čím jste se zcela jistě ještě nesetkali. Ano, dnes pojem „rohlík v párku“ není jen pouhým přeřekem, ale reálnou, ryze českou potravinou, kterou můžete ochutnat.

Uzenina s dírou? Barojka!

Dutá uzenina barojka a rohlík Rohlík v párku s.r.o.

Rohlík v párku tvoří originální, patentem chráněnou metodou vyrobená dutá uzenina (Barojka), obsahující minimálně 90% masa. Uzeninu, unikátní nejen tvarem, ale i chutí díky vlastní nezaměnitelné receptuře, vyplňuje na míru vyrobený, vícezrnný rohlíček.

Výrobek nejen pobaví vzhledem, ale také zaujme svou chutí. Je potvrzeno, že chutná jak dětem, tak dospělým. Rohlík v párku se jeví jako ideální rychlá svačinka nabízená ve stáncích rychlého občerstvení či bistrech, avšak je možno si jej zakoupit ve vybraných prodejnách a připravit doma.

Nevídané kombinace

Barojka „Sushi“, Barojka Sýr-mix, Barojka Chips Rohlík v párku s.r.o.

A rohlík v párku není jediným produktem, který společnost nabízí. Neméně unikátní jsou Barojka „Sushi“ – dutá uzenina plněná směsí jasmínové rýže s příchutěmi, Barojka Sýr-mix – dutá uzenina plněná sýrem nebo Barojka Chips – dutá uzenina sušená, to vše ručně vyrobené a skvěle chutnající. A pro ty, kteří preferují klasickou uzeninu, se nabízí párky, klobásy, salám a mleté maso, vše vytvořeno ze stejného originálního díla.

Široké využití

Barojka příklady využití Rohlík v párku s.r.o.

S dutou uzeninou lze vskutku čarovat. Potvrdili to kuchaři některých restaurací, kteří souhlasili, a dokonce navrhli varianty využití duté uzeniny. Lze ji využít na jakékoliv menu od snídaně, přes oběd, (ne)konče večeří, stejně tak jako cateringové chuťovky. Nepřeberné množství využití lze nabízet v bistrech, občerstveních, jídelnách, restauracích, zkrátka všude tam, kde chtějí zákazníky uspokojit něčím výjimečným.