Za očkování bez registrace v nákupním centru a na hlavním nádraží slibuje Babiš iPhone 12 a tenisky

Sestra očkuje starší paní v očkovacím centru Halfpoint / Shutterstock.com

Dvě nová očkovací centra v Praze se v pondělí otevřou v obchodním centru Chodov a na hlavním nádraží. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby nenabízela, že se zde bude možné nechat očkovat bez předchozí registrace. Na Chodově se lidé mohou nechat naočkovat vakcínou Pfizer, na hlavním nádraží pak zájemcům podají vakcínu Johnson & Johnson. Stát pro lidi, kteří se nechají na těchto místech očkovat, navíc připravil hned několik soutěží o iPhone 12 a značkové tenisky Converse. Ve svém internetovém pořadu Čau, lidi to oznámil premiér Andrej Babiš.

Přečtěte si také

Dotace na opravu rozbitých spotřebičů. Francie dává šanci na druhý život použitým věcem

Praha umožní na dvou místech očkování bez registrace

Na Chodově budou lidé starší šestnácti let očkovaní vakcínou od firmy Pfizer, kde se podávají dvě dávky. Na hlavním nádraží je pak vakcína Johnson & Johnson, která se podává jen v jedné dávce a bude pro lidi od osmnácti let,“ uvedl ve svém pořadu na sociální síti Facebook premiér Andrej Babiš.

Vtip to není... „Mladí milují tenisky a mobily, tak jim je dáme“

Pokud nejste na očkování nikde zaregistrováni a nečekáte ani na další dávku vakcíny, můžete se nechat naočkovat bez předchozí registrace v našem hlavním městě hned na dvou místech. Lidé, kteří se na Chodově nebo hlavním nádraží naočkují, pak mohou soutěžit o několik hodnotných cen. Ve hře jsou mobilní telefony i značkové tenisky.

Hlavní výhrou bude jednou týdně iPhone 12. Kromě toho se bude každý den hrát o tenisky značky Converse. Jejich podobu si bude moci výherce navrhnout sám, nebo využít předlohy, kterou připravíme,“ pokračoval premiér. Kromě tenisek a mobilů se bude soutěžit o kupóny do aplikace Steam. „Jedná se o největší herní web, kde jsou všichni mladí,“ doplnil Babiš.

Jak vyhrát mobil nebo tenisky Converse za očkování?

  • Pokud se budete chtít zapojit do soutěže, musíte vyplnit kupón, který po očkování v OC Chodov nebo na hlavním nádraží v Praze obdržíte.
  • Na kupón napíšete své telefoní číslo nebo e-mail, musíte odsouhlasit podmínky soutěže a los vložíte do slosovacího boxu.