Jaké slevy a akce na plavky aktuálně nabízí obchody Tezenis, Calzedonia a Triumph?

Dívky v pestrobarevných bikinách Roman Samborskyi / Shutterstock.com

Letní sezóna už je v plném proudu, a spolu s ní přichází i lenošení u vody. Čekají na nás bazény, rybníky i jezera, u kterých se můžeme příjemně osvěžit a také chytit trochu toho bronzu. Na pěkné počasí reagují také prodejci a předhánějí se v tom, jak nalákat ke koupi co nejvíce zákazníků. V obchodech s plavkami těch nejznámějších značek naše redaktorka zjišťovala, jak to je s akčními nabídkami a slevami na plavky v roce 2021.

Přečtěte si také

Možná jste ani netušili, co všechno můžete umývat v myčce nádobí

Obchodníci jsou si velmi dobře vědomi toho, že ženy v tuto chvíli budou nové plavky shánět a dají přednost té nejvýhodnější nabídce. Proto se snaží předhánět v tom, kdo nabídne zákazníkům větší slevu a lepší pořízení.

Nejznámější značky šly s cenami dolů

V každém obchodním centru najdete zaručeně tyto tři značky:

  • Tezenis
  • Calzedonia
  • Triumph

V těchto obchodech totiž ženy nakupují svůj letní úbor nejčastěji, a patří tak mezi oblíbence. Nabízí nejen plavky samotné, ale také nejrůznější přehozy, sukně, kraťásky nebo třeba i plážové kalhoty. Zákaznice si tak mohou vybrat kompletně celý plážový outfit na jednom místě, což jim ušetří čas.

Tyto značky momentálně výrazně zlevnily svůj sortiment, aby toho zákaznicím poskytly co nejvíce za co nejvýhodnější cenu.

Calzedonia: skvělá kvalita materiálů a střihů

Značku Calzedonia nejspíš všichni moc dobře známe. Buď už jsme od ní nějaké ty plavky zakoupili, a pokud ne, určitě jsme ji zahlédli v mnoha obchodních centrech. Jedná se o italskou společnost, která vznikla v roce 1986 ve Veroně. Má za sebou tím pádem už nějakou historii a zvládla si na trhu vybudovat své místo. Značka je proslulá kvalitními materiály a pevností, plavky od ní vydrží opravdu i několik let.

Calzedonia nabízí nejen dámské plavky, ale také pánské a dětské. Tím pádem si zde v klidu může nakoupit celá rodina. Italská značka je také proslulá svými kvalitními punčochami, silonkami a ponožkami. Je tedy z čeho vybírat.

Co se týče cen, vršek plavek si v Calzedonii pořídíte od cca 600 do 1 200 korun, pokud se bavíme o nových kolekcích. V nabídce jsou trojúhelníčkové podprsenky, push-up podprsenky, podprsenky bez ramínek a mnoho dalšího. A jak to je s kalhotkami? Plavkový spodek se v Calzedonii pohybuje od 450 do 600 korun a také si budete moct vybrat ze spousty barev a střihů. Na své si přijdou i milovnice jednodílných plavek, ty lze zakoupit do 1 400 korun.

Aktuální speciální nabídky:

  • až 50% slevy na horní i spodní díly plavek a na jednodílné plavky
  • set bikin od 900 korun
  • při nákupu celých bikin (vršek a spodek) si můžete navíc vybrat plážové oblečení s 50% slevou
  • plavky z recyklovaného materiálu za výhodnou cenu

3 tipy, jak prát plavky

  1. Na praní plavek nikdy nepoužívejte aviváž ani bělidla.
  2. Pro praní plavek používejte jemné prací gely a pamatujte, že teplota by neměla přesáhnout 40 °C.
  3. Plavky nesušte v sušičce na prádlo.
Plavkový vršek bikin Calzedonia, cena 600 Kč Calzedonia

Tezenis: drží krok s módními trendy

Značka Tezenis byla také vytvořena v Itálii, a to v roce 2003. Spadá pod značku Calzedonia, jaký je mezi nimi tedy rozdíl? Tezenis nabízí nejmodernější trendy a snaží se držet krok s mladistvými. Co se týče plavek, nabízí obrovskou škálu barev a střihů. Tezenis se dále specializuje také na domácí oblečení, pyžama, plážové kousky a spodní prádlo. V nabídce toho má tedy o špetku víc než Calzedonia, která je zaměřená spíš striktně na plavkovou módu.

Momentálně Tezenis představil novou kolekci plavek, která teď příliš v akci není. Přesto jsou ale ceny nastavené tak, aby se zákazníkům nákup vyplatil. Jednodílné plavky v Tezenis stojí od 600 do 750 korun. Vršek plavek si zde pořídíte od 350 do 500 korun a co se týče spodního dílu, ten si můžete v nákupní tašce odnést za cenu kolem 300 korun. Celý set bikin tak můžete pořídit od 650 korun, což je velmi příjemná cena.

Aktuální speciální nabídky:

  • 50% sleva na vybrané spodní prádlo (dámské, pánské, dětské) a na domácí oděvy
  • 5 párů ponožek za 150 korun
  • plavky z recyklovaného materiálu za výhodnou cenu
Modrý bikinový vršek Tezenis, cena 399 korun Tezenis

Triumph: dražší zboží, do kterého se vyplatí investovat

Německá značka Triumph je na trhu už od roku 1886. Nejdřív šlo o malou firmu zaměřenou na výrobu korzetů, postupně se však značka vypracovala do obřích rozměrů. Dnes ji najdete například v obchodním centru Palladium, Centru Černý Most nebo Arkády Pankrác.

Triumph nabízí nejen luxusní spodní prádlo, ale také plavky. Ceny se pohybují v trochu jiných sférách, ale pokud toužíte po plavkách, které vydrží i 5 dovolených u moře, investice se jistě vyplatí. Pokud si však radši každý rok kupujete nový model nebo třeba plánujete letos navštívit jen pár bazénů, nákup zde si ještě jednou promyslete.

Triumph spolupracuje také s internetovým obchodem Zalando, na němž se čas od času objeví sleva. Za nás je ale rozhodně lepší si takovou dražší investici osobně odzkoušet a zajít si do některého z butiků. Triumph momentálně příliš akčních nabídek na plavky nenabízí – sází na kvalitu a doufá, že tím klientky osloví.