Zmrazené jídlo

Chystáte se na dovolenou nebo prodloužený víkend? Dejte minci do mrazáku, předejdete tak problémům se závadným jídlem
Mrazák není stroj času. Jídlo se v něm kazí, i když to tak nevypadá, a většina Čechů v něm skladuje potraviny roky
Naučte se zamrazovat pečivo, aby zůstalo krásně křupavé. Před vložením do mrazáku ho zabalte do alobalu
Pusťte se do odmrazování mrazáku! S nánosy ledu rychle zatočí kombinace tepla a obyčejné domácí suroviny
Které potraviny nikdy nedávat do mrazáku? Po rozmrazení z nich zbude nevábná břečka
Test rybího filé dopadl neslavně: Spousta zmrzlé vody a žalostně málo masa
Pozor, z jedlých hub se stávají „jedovaté“. Ty přemrzlé nejezte, radí mykolog
Řízky z bedel v trojobalu, které můžete klidně i zamrazit a vychutnat si je v zimě
Ani v mrazáku nevydrží jídlo věčně. Pravidlo 1 roku by měl znát každý. Neplatí ale vždycky
Nekvalitní zmrzlinu poznáte často i pouhým okem. Leccos napoví barva i konzistence
Na co si dát při nákupu mražených ryb pozor? Z etikety vyčtete vše
Které jídlo se dá snadno zamrazit, když jste ho navařili příliš, a jak na to?
Koronavirová doba přeje mraženým potravinám: Češi plní mrazáky ve velkém