Vláknina

Protein jde stranou, vláknina dobývá sociální sítě. Trend fibermaxxing se šíří i do českých kuchyní
Avokádo, čočka, jogurt nebo ovesné vločky? Tyhle potraviny zasytí a drží chutě na uzdě
10 druhů potravin s vysokým obsahem vlákniny: Pro zdravá střeva i hubnutí je nenahraditelná
Povánoční detox: Jak vyčistit své tělo po náloži cukroví a bramborového salátu?
Granátové jablko: Rudá vitamínová bomba, kterou lidé neumí oloupat a jíst. S naším návodem to bude hračka
Mořské řasy jsou velmi zdravé. Uleví od bolesti břicha a nepříjemného nadýmání
Hubnete? 20 druhů zeleniny, která by na vaší zahrádce neměla chybět. Od cukety po lagenárii – vybere si každý
Klamání spotřebitelů: Testy u quinoy odhalily, že neobsahuje to, co deklaruje výrobce na obalu
Vlákninu lidi často podceňují. V našem těle ale hraje důležitou roli a její nedostatek vás zabolí
Zdravá střeva jako klíč k celkovému zdraví. Tipy na potraviny, které podpoří vaši střevní mikroflóru
Rozdíl mezi loupanými a neloupanými mandlemi: Liší se chutí i množstvím vlákniny
Amarant je silným zdrojem bílkovin, tuto pseudoobilovinu používali už Aztékové
Jaké výhody má sušené ovoce a maso oproti čerstvému?