Restaurace

Fast food, ve kterém musíte podepsat převzetí odpovědnosti. Dave’s Hot Chicken míří do Česka
Kvíz: Neudělejte si v restauraci ostudu. Ověřte si, jestli znáte pravidla stolovaní a umíte se chovat u stolu
„Zaplatila jsem za rajčata, která jsem nechtěla.“ Češka řeší zvláštní poplatek na dovolené, podle experta je v pořádku
V restauracích roste obliba panýrunku místo klasického trojobalu. Kuchaři oceňují úsporu času i nákladů
„Přišla se na rande zadarmo najíst, pak si mě zablokovala.“ Podle experta na etiketu je v právu, ale není to černobílé
Dýška se v Česku začínají vymykat kontrole. Spropitné se dává už i skladníkům v e-shopech
Přijde změna ohledně mzdy v restauracích. Hospodářská komora chce uzákonit spropitné, dýško by mělo být součástí platu
„Napsala jsem špatnou recenzi. Majitel mi psal do noci a volal i do práce.“ Tohle není legální, varuje právnička
„Zavřel bych fast foody, pak by lidi víc ocenili meníčko a obsluhu.“ Šéfkuchař Lukáš Neckář o Češích v restauracích
Kvíz: Retro jídla. Otestujte si, jestli si pamatujete hvězdy mlíčňáků a restaurací
Novinky na letišti v Praze: Stylové bary, gastrozóna i obchody, kvůli kterým přijedete dřív
Kvíz: Umíte se chovat ve společnosti? Otestujte si, jestli znáte pravidla etikety a slušného chování
Nejbizarnější požadavek hosta v restauraci? „Skočte mi do obchodu!“ směje se komik a číšník Martin Hranáč
V Praze otevře nový fast food řetězec: Nabídne světové chutě na jednom místě – gyros, piadiny, kari i burger
Vývar z restaurace vs. domácí: Proč nechutnají stejně? Chybí mu pečené kosti, dlouhé vaření i speciální přísada
Inspektoři odhalili problémy s přepáleným olejem v každé desáté restauraci, situace je však oproti minulým letům lepší
Kvíz: Tušíte, co znamenají výrazy sous-vide, konfitování či demi-glace? Neudělejte si v restauraci ostudu!
V Česku brzy otevře nový řetězec s rychlým občerstvením. Nabídne neobvyklá jídla
Chcete jíst jako Bridgertonovi a popíjet jako účastníci Love is Blind? Netflix otevírá restauraci!
Neudělejte si v restauraci ostudu! Základní etiketu stolování by měl znát každý