Přírodní sladidla

Sedmikrásky právě kvetou: Využijte jejich antibakteriální vlastnosti a uvařte si doma sedmikráskový „med“
Pampelišky už kvetou! Vyrobte si výborný a zdravý pampeliškový med
Jak je možné, že mají colové limonády bez cukru 0 kalorií? A jak moc „jedovaté“ kvůli tomu jsou?
Falšované „medy ze zemí EU a mimo EU“ skončí! Spotřebitelé budou vědět, co kupují
Vypěstujte si vlastní zásobu čerstvé stévie. Zdravěji s ní osladíte kávu, dorty i snídaně
Kořen čekanky má léčivé účinky a pomůže s hubnutím
Výroba domácího medu: Jak na pampeliškový, smrkový nebo bezový?
Jaké jsou druhy medu a čím se odlišují?
Čím nahradit cukr při vaření?
Med: Jak prospívá fyzickému i psychickému zdraví?
Čím nahradit bílý cukr v kuchyni?
Příjem přidaných cukrů ve stravě? Raději méně, potvrdili v novém výzkumu odborníci
Může se med zkazit? Přečtěte si 5 nejčastějších mýtů, které kolují o medu a mnozí jim věří
Jaké potraviny neobsahují cukr?
9 největších mýtů, které kolují o cukru a náhradních sladidlech
Stévie: Přehledně o pěstování, výhodách i nevýhodách oblíbeného sladidla
Med pod lupou: Víte, jaké jsou druhy, čím se liší a jak poznat ten opravdu kvalitní?
Co s vaším tělem udělá, když vypustíte cukr? Připravte se na třes i bolest hlavy
Zdravé slazení: Existuje, nebo utrácíme jen za lepší pocit?
Je fruktóza lepší než klasický cukr? Než dáte na první dojem, nejdříve si o ní něco zjistěte