Přírodní sladidla

Glukózový sirup zvyšuje riziko obezity i cukrovky. Najdete ho v sušenkách, omáčkách i cereáliích
Není tak nevinná, jak vypadá! Ledová tříšť dětem do 8 let vůbec nepatří do ruky
Zdraví z přírody: Uvařte si pampeliškový „med“, je to zázrak na pálení žáhy i nadýmání
Kazí se med a přichází v horkém čaji o cenné vitamíny? Největší mýty o medu konečně objasněny
Ovesná kaše při hubnutí? Ano, ale pozor na suroviny, které z ní rázem udělají kalorickou bombu
Slaný karamel upadne v zapomnění? Příchuť roku 2025 bude obyčejná surovina, kterou má doma skoro každý
Sladidla, kterými můžete v receptech nejen na cukroví nahradit cukr: Medem i erythritolem
Nula kalorií, ale za jakou cenu? Pravda o colových limonádách bez cukru
Jednoduchý recept na domácí veganské salko. Zdravá alternativa pro vegany a alergiky na laktózu
Studie o aspartamu mluví jasně. Prokazatelně škodí, záleží ale na množství
Čím sladit, když ne cukrem? Nejlepší alternativy cukru při vaření a pečení
Cukr nemusíte z jídelníčku úplně vyřadit, abyste zhubli. Naučte se poznat ty „správné“ sacharidy
Cukrový detox aneb Co se stane, když přestanete jíst cukr
Jsou umělá sladidla škodlivá a způsobuje sladké zubní kaz? Mýty o cukru a sladidlech vysvětleny
Vypadá jako avokádo, ale je to lucuma: Poklad z Peru s karamelovou chutí
Využijte dary přírody a uvařte si úžasný „med“ ze smrkových výhonků nebo bezu. Máme 3 snadné recepty
Nejnovější trendy ve zdravém stravování: Lidé v potravinách hledají hlavně něco navíc
Bílý jed aneb Kolik cukru je moc? Skryté cukry, které denně konzumujeme a škodí víc než sladkosti
Včelí je včelí, ale i sedmikráskový „med“ má něco do sebe. Využijte jeho antibakteriální vlastnosti naplno
Konec falšování medů: Na etiketě musí být uvedena země původu a podíl medových složek