Příprava pokrmu

Proč nedávat horké jídlo do lednice? Tohle jsou důvody, které vás odradí jednou provždy
Víte, jak správně skladovat polévku, aby dlouho vydržela? A jak na její ohřev?
Myjete drůbeží maso? Podle studie je to nebezpečná chyba
Jak maso na domácí tatarák bezpečně zpracovat a čím ho správně dochutit?
Kterou zeleninu a ovoce bychom neměli loupat a proč? Pozor na okurky a jablka
Víte, jak připravit hovězí oháňku? Zkuste jeden z našich tipů
Bojíte se červených brambor? Zbytečně, jsou všestranné a mají řadu výhod
Jak naporcovat a vykostit kuře bez zbytečného plýtvání
Znáte kosmatice neboli řízky pro chudé? Smažené květy černého bezu si připravíte pouze v květnu!
Jak připravit to nejlepší lečo a co k němu podávat jako přílohu?