Příprava pokrmu

Jak dlouho po uvaření je polévka ještě k jídlu? Nenechávejte ji venku víc jak 2 hodiny a zapomeňte na skladování v hrnci
Kterou zeleninu a ovoce byste neměli loupat a proč? Často se připravujete o to nejcennější, co vám může nabídnout
Neudělejte si v restauraci trapas! Češi často nemají ponětí, co znamená sous-vide, filírování nebo demi-glace
Vykostěte a naporcujte kuře jako profík! Podrobný návod, jak na to rychle a bez plýtvání
Znáte kosmatice neboli řízky pro chudé? Smažené květy černého bezu si připravíte pouze v květnu!
Proč nedávat horké jídlo do lednice? Zkazí ostatní potraviny a poškodí funkci lednice
Mytí drůbežího masa může být nebezpečné. Kontaminace bakteriemi hrozí ve dřezu i od našich rukou, varuje studie
Domácí tatarák jako z restaurace. Skvělé chuti dosáhnete přimícháním okurek nebo česneku. Přidejte i kapku brandy
Objevte kouzlo hovězí oháňky. Příprava je jednoduchá a chuť nezaměnitelná
Bojíte se červených brambor? Zbytečně, jsou všestranné a mají řadu výhod
Jak připravit to nejlepší lečo a co k němu podávat jako přílohu?