Otrava jídlem

Na tatarák a krvavý steak si v letních vedrech nechte zajít chuť. Otravy jídlem hrozí víc než jindy
Se sezónou cuket přichází i riziko otravy. Jedovaté kusy poznáte podle chuti
Kvíz: Houbařská sezóna za rohem! Otestujte si, jestli jste ostřílený sběrač, nebo víte houby s octem
Pozor na naklíčenou zeleninu! Brambory vás můžou i otrávit, česnek a cibule jsou naopak vitamínová bomba
Botulismus: Nepodceňujte příznaky otravy klobásovým jedem, může vám to zachránit život. Není jen v klobásách
Stejně jako u rýže, i u těstovin hrozí nebezpečí otravy. Na vině je bakterie Bacillus Cereus
Co když něco špatného sníte? Otravu jídlem prozradí příznaky už do pár hodin
Internetem se šíří strach z ohřívané rýže. Za nebezpečím se skrývá bakterie Bacillus Cereus