Majonéza

Hygienici varují před dojídáním bramborového salátu a řízků, které lidé připravili na Štědrý den
Hygienici varují před dojídáním bramborového salátu a řízků, které lidé připravili na Štědrý den
Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka patří mezi oblíbené velikonoční recepty, připravit si ji však můžete po celý rok. Pochutnáte si na ní k snídani i večeři a nejlépe vynikne na čerstvém chlebu, zdobená ředkvičkou nebo naklíčenou řeřichou.

Časová náročnost: 15 min Obtížnost: Snadný Cena: 26 Kč
Vajíčková pomazánka
Majonéza do bramborového salátu, kterou doma vyrobíte za 1 minutu
Majonéza do bramborového salátu, kterou doma vyrobíte za 1 minutu
Recept na domácí tatarku a majonézu: Vyzkoušejte je a kupované už chtít nebudete!
Recept na domácí tatarku a majonézu: Vyzkoušejte je a kupované už chtít nebudete!
Připravte si kukuřici jinak. Zkuste elotes či esquites!
Připravte si kukuřici jinak. Zkuste elotes či esquites!
Americká firma na dresinky jako první vyrobila diamant z farmářského koření
Americká firma na dresinky jako první vyrobila diamant z farmářského koření
Bramborový salát 5x jinak: Vyzkoušíte ten s jablkem, bez majonézy nebo slovenskou verzi?
Bramborový salát 5x jinak: Vyzkoušíte ten s jablkem, bez majonézy nebo slovenskou verzi?
Svátky jsou období plné majonézy, proč byste ji letos měli omezit?
Svátky jsou období plné majonézy, proč byste ji letos měli omezit?
Použít majonézu na nábytek, rostliny nebo vlasy? Budete překvapeni, kde všude ji využijete
Použít majonézu na nábytek, rostliny nebo vlasy? Budete překvapeni, kde všude ji využijete
Domácí jogurt jen ze dvou surovin. Jogurtovač skvěle nahradí varná konvice i pekárna na chleba
Domácí jogurt jen ze dvou surovin. Jogurtovač skvěle nahradí varná konvice i pekárna na chleba
Nejlepší příloha nejen na grilovačky: Domácí křupavé hranolky se třemi druhy majonézy
Nejlepší příloha nejen na grilovačky: Domácí křupavé hranolky se třemi druhy majonézy
Kečup, tatarka nebo hořčice. Jak dlouho po otevření doopravdy vydrží v lednici?
Kečup, tatarka nebo hořčice. Jak dlouho po otevření doopravdy vydrží v lednici?