Luštěniny

Syrové fazole jsou jedovaté. Pravda, nebo nesmyslný mýtus?
Zelené fazolky zpestří letní jídelníček. Podporují trávení a jsou plné vitaminů
Tipy, jak zpracovat hrášek, abychom si na něm pochutnali i v zimě
Mungo klíčky: Jedna z nejzdravějších potravin, která vás může i zabít
Postní období vybízí k odlehčení jídelníčku. Poradíme vám, co si odříct a čím si ho naopak zpestřit
Znáte guarovou gumu? Pomáhá snižovat cholesterol a je prospěšná při hubnutí
Levné, chutné a zdravé mungo klíčky: Jak je naklíčit doma?
Potraviny, které vás v zimě spolehlivě zahřejí. Překvapivě mezi ně patří luštěniny nebo plísňový sýr
Jezte mungo klíčky, jsou plné vitamínů! 2 jednoduché způsoby, jak naklíčit mungo fazole
Co je to exotický tamarind? Indická luštěnina chutnající po švestkách
Recepty z rýže a luštěnin na každý den
Vyzkoušejte běžné i ty méně tradiční recepty z luštěnin, které budou chutnat celé rodině
Luštěninové těstoviny mají více bílkovin a méně sacharidů. Ale pozor, ať nenaletíte na reklamní trik
Jaké jsou druhy čočky? Jak se správně vaří černá, hnědá, červená, žlutá nebo zelená luštěnina?
Jak připravit pučálku? Zdravou dobrotu uvaříte na sladko i na slano
Mýty o vejcích, kterým (možná) věříte. Proč není zdravé je jíst s luštěninami?
Trápí vás nafouklé břicho? Víme, proč se to děje
Fazole v polévce i hlavním chodu. 3 recepty, které zvládne každý
Jak správně uvařit čočku? Vděčná pochoutka, kterou nepohrdnou ani gurmáni
Zajímavosti, které byste měli o rýži a luštěninách vědět