Jídelníček

Kvíz: Retro jídla. Otestujte si, jestli si pamatujete hvězdy mlíčňáků a restaurací
„Neexistují nezdravé potraviny, jen nezdravá množství,“ říká odbornice na výživu Šárka Knížková
Jak poznáte, že vám chybí hořčík? Mezi příznaky nepatří jen křeče, nejvíc ho z těla krade alkohol a kafe
Jak často jíst ryby a jaké? Stačí jednou týdně, jen losos vás ale nezachrání
„Vydržet minimálně 12 hodin bez jídla denně by měl být standard,“ domnívá se foodblogerka Lenka Nývltová
Vypěstujte si nekonečnou zásobu jarní cibulky. Stačí koupit jednou a zasadit odřezky
Proč vařit podle ČSN normy? Na recepty ze starých školních jídelen a kantýn ani dnes lidi nedají dopustit
Plánujete shodit pár kilo? Sezónní lednová zelenina je na to nejlepší. Zhubnete a ještě ušetříte
10 druhů potravin s vysokým obsahem vlákniny: Pro zdravá střeva i hubnutí je nenahraditelná
Je zdravější čerstvá, nebo mražená zelenina? Výživová poradkyně prozradila, které dát přednost
Stát tlačí BIO potraviny: Kolik procent jich musí mít jídla ze školní jídelny? 5 % platí pro nemocnice nebo menzy
Vyplatí se hubnout s krabičkovou dietou? Dejte pozor, abyste jen nevyhodili hromadu peněz
Školní jídla se po 30 letech změní. Po úspěšném pilotním testu chce ministerstvo modernizovat jídelny
Překvapivý zdroj bílkovin: I ovoce může být zdrojem proteinů! Které druhy zařadit do jídelníčku?
Jídlo podle znamení zvěrokruhu: Lvi milují lanýže, Střelci zase argentinské steaky
Nemůžete se zbavit ekzému? Částečně uleví i správné jídlo, sýry i houby ho mohou zhoršovat
Ultrazpracované potraviny chutnají „šíleně“ dobře, nic dobrého na nich ale není. Přesto je jíme každý den
Jste „polévkoví“? Uvařte si svěží jarní klasiku i výborné krémy, které dodají energii na celý den
Cibule v Česku za posledních 10 let zdražila skoro o 100 %. Mnohé domácnosti ji začínají ze svých jídelníčků škrtat
Do postele nemusíte s prázdným žaludkem. Dejte si čokoládu nebo vývar, dobře se vyspíte a nepřiberete ani deko