Fermentace

Kombucha: Houba, kterou popíjely už naše babičky. 5 důvodů, proč ji vyzkoušet
Jak na kvašenou zeleninu, která posílí imunitu? Vše, co potřebujete, je zelenina a obyčejná sklenice
Které jídlo je nejsmradlavější na světě? Švédské fermentované sledě jen tak něco nepřekoná
Máte rádi nakládané okurky? Stejně dobrá bude i řepa, cibule nebo mrkev
Jak co nejlépe uchovat zeleninu, aby vydržela celou zimu?
Recept na domácí kimchi: Neodolatelnou fermentovanou zeleninu, která vás postaví na nohy
Světem se šíří trendy plíseň a kuchaři i gurmáni ji milují! Plesnivá rýže stojí za ochutnání
Zelná šťáva je lékem i vitamínovou bombou. Jak si ji vyrobit čerstvou i fermentovanou?
Příčinou, proč vás tak často bolí hlava, může být konzumace potravin s tyraminem
Tipy, jak podpořit svou imunitu, které opravdu fungují
Kefír – zázračný elixír zdraví. Na co je dobrý a co z něj připravit?
Fermentovaný poklad pro celé tělo: Vodní kefír. Co to je a proč byste ho měli pít hlavně v létě?
Nápoj z kombuchy: Asijský poklad, který si zvládnete připravit i doma. Jak na to?
Zázrak jménem umeocet! Co to je a jak ho používat?
Šťáva z kysaného zelí. Osvědčený lék, nebo trend?
Připravte si doma vynikající korejský salát kimchi. Rychle a snadno