Exotické ovoce

Nejlepší čas na pomelo nastává právě teď. Při výběru napoví slupka, vždycky ale musí být ve fólii
Pomelo vs. grep: Který je zdravější? Jeden má víc vitamínu C, druhý zase hořčíku
Vypěstujte si krásnou rostlinu granátového jablka. Jde to i ze semínka plodu ze supermarketu
Granátové jablko: Jídlo bohů, které lidé stále neumí oloupat a jíst, přitom je to snadné
Božské ovoce kaki je zpátky v obchodech. Většina lidí ho ale pořád jí úplně špatně
Slaďoučké fíky si vypěstujete i doma. Díky změnám klimatu se této nenáročné rostlině daří i u nás
Physalis: Zdravá bobule, kterou si mnozí lidé pletou s okrasnou mochyní
Velký průvodce melouny v obchodech: Honeydew chutná po medu a Piel de Sapo má minimum kalorií
Čínský angrešt neboli kiwi: Podporuje tvorbu kolagenu a vitamínem C převyšuje citrusy
Vypěstujte si ananas z odřezku! Odmění se vám krásnou rostlinou a časem i slaďoučkými plody
V Lidlu se objevila nová limonáda od Kinley, která skvěle chutná a ještě líp vypadá
Exotika na talíři: Salát s krevetami, mangem a avokádem
Kumkvaty v sirupu: Lahodná ozdoba dezertů, salátů i tajná ingredience do šampaňského
Mango, kuře a kari: Recept, který si vaše chuťové buňky zamilují (a hosté si přidají hned dvakrát)
Grilovaná chobotnička s mangovou omáčkou: Exotická lahůdka z luxusních restaurací, kterou si připravíte i doma
Zbožňujete kaki? Vypěstujte si ho doma, jde to i ze semínka
Osvěžující salát s kaki a nivou: Výjimečná chuťová kombinace pro každou příležitost
Upečte si luxusní štrúdl z božského kaki. Voní po vanilce, skořici a chutná neskutečně
Exotické mango: Vypěstujte si doma rostlinu z pecky a naučte se ho jíst na „ježka“
Exotický mangostan je in! Jedno z nejchutnějších ovocí musíte oloupat jako mandarinku