Asijská kuchyně

Buddha bowl je ideálním jarním jídlem. Co do ní patří a jak si ji připravit?
Dostali jste chuť na sushi? Připravte si ho doma. Fígl s potravinovou fólií prostě musíte znát!
Basmati, nebo jasmínová? Která rýže je zdravější a po které se hubne
Recept z jedné pánve: Rychlá čína s kuřecím masem
„Sushi“ s párkem, steakem, omeletou nebo kimchi? Vyzkoušejte populární korejské rolky kimbap
Kvalitní sójovou omáčku v obchodech prozradí etiketa. Na co si dát při nákupu pozor?
Náš kmín vs. kmín římský: Jaký je mezi nimi rozdíl?
Recept na domácí kimchi: Neodolatelnou fermentovanou zeleninu, která vás postaví na nohy
Světem se šíří trendy plíseň a kuchaři i gurmáni ji milují! Plesnivá rýže stojí za ochutnání
Letní závitky – jak si tento zázrak asijské kuchyně připravit doma?
Ochutnejte ideální polévku do letních dnů. Recept na thajskou Tom Yum
Alternativy sójové omáčky: Nahradí ji bezlepkové varianty, kokos, ústřice i ryby
Wasabi je poklad z Japonska, který umí více než jen ochutit jídlo
Exotické ovoce longan je zdravé a dostupné i u nás. Jak ho správně jíst?
Švestičky z tak trochu jiné zahrádky. Vyplatí se ochutnat japonské umeboshi?
Znáte pak choi? Tipy, jak ho pěstovat i využít v kuchyni
Recept na houbový vývar po asijsku. Díky hlavní surovině jej můžete pít i jako lék
Yuzu: Asijské ovoce, které u nás čerstvé nekoupíte. Už jste ochutnali Yuzu tea?
Samosy jsou plněné taštičky, po kterých se v Asii mohou utlouct
Jak v kuchyni používat krále mezi kořením? Šafrán se hodí do rýže, polévek i dezertů