Máte po Vánocích hluboko do kapsy? Pomůže vám odložená platba

Žena v santovské čepici se dívá do prázdné peněženky, v pozadí vánoční stromek KM-Photography / Shutterstock.com

Chcete si během povánočních výprodejů pořídit něco do domácnosti, ale váš rozpočet je po Vánocích napnutý? Nevěšte hlavu a využijte možnost odložené platby, která má hned několik výhod.

Přečtěte si také

Chřest není zelenina jen pro bohaté! Koupíte ho v akci okolo 30 Kč a dá se snadno uvařit, když víte, jak na to

Je snadná a zdarma

Odložená platba nebo také odloženka je jednoduchý způsob placení, který je zcela zdarma a bez skrytých poplatků. Během objednávky u konkrétního obchodníka postupujete jako obvykle, v košíku pak jen při volbě platby zvolíte metodu MALL Pay – Nakupte teď, plaťte až za 14 dní. Místo toho, abyste za zboží platili hned, projdete jen rychlým SMS ověřením a obchod vám zboží hned expeduje. Díky této službě si tak nakoupíte, co potřebujete, a zaplatíte až v okamžiku, kdy vám přijde výplata na účet.

Vyzkoušejte teď, plaťte později

Neradi platíte za něco, co jste ještě neměli v ruce? Při nákupu s platbou MALL Pay si zboží vyzkoušíte v klidu domova, aniž byste ho museli předem platit. Pokud vám tak drahá lyžařská bunda, kterou jste si objednali v povánočním výprodeji, nesedí nebo neodpovídá vašim představám, můžete ji bezplatně vrátit do obchodu a celé vás to nebude stát ani korunu.

Žena platí za nákupy online v posteli, vedle horký nápoj a sušenky Foxy burrow / Shutterstock.com

Nenadálé výdaje vás už nepřekvapí

Díky 14denní lhůtě, kdy lze za nákup zaplatit, se už nemusíte obávat nenadálých výdajů po Vánocích, které by váš rodinný rozpočet nezvládl. Ať už se vám rozbije lednice nebo televize, s platbou MALL Pay si novou můžete pořídit prakticky ihned.

Zbaví vás nejistot

Nákupy online jsou rychlé a jednoduché, jejich nevýhodou je však nejistota. Zboží, které objednáváte, jste neměli možnost si osobně předem prohlédnout a vyzkoušet. Odložená platba je tak vhodnou alternativou k dobírce, kdy sice platíte až při předání balíku, ale zboží jste ještě neviděli. Velká výhoda je i ta, že oproti spotřebitelského úvěru, kontokorentu nebo nákupu na splátky je odloženka zdarma a neplatíte žádné úroky. Během povánočních výprodejů si tak můžete pořídit dražší techniku, nábytek a další zboží, jehož pořízení by beze slevy bylo náročnější.

Veškeré objednávky a stav jejich zaplacení přehledně uvidíte v tzv. MALL Pay zóně. Služba vás zároveň vždy včas upozorní prostřednictví SMS a e-mailu na blížící se datum splatnosti.