Cuketa, rebarbora nebo brambory – naprosto běžné potraviny, které se objevují na našich talířích, můžou být v určité situaci jedovaté. Koho by to napadlo! Je dobré o nich vědět, abyste nevědomky neublížili vám nebo vašim blízkým. Znáte všechny plodiny, které mohou být pro člověka toxické? Otestujte se v našem kvízu!
Věděli jste, že některé naprosto běžné potraviny mohou být v určitém stavu jedovaté? Otestujte si, jestli víte, o jaké jde!
Tak co, jak jste si vedli? Napište nám do komentářů!
Zdroj: Healthline, NZIP, Bezpečnost potravin, NZIP, NZIP
Nákupní rádce Kupi.cz vám ušetří peníze, čas i starosti s nákupy potravin, drogerie a dalších produktů denní spotřeby. Každý den můžete porovnávat 15 000 akčních cen ze 300 akčních letáků.
Nově na Kupi.cz naleznete také recepty na dezerty, hlavní jídla, nápoje, omáčky, polévky, předkrmy, přílohy, saláty nebo zavařování.