Nafukovací vířivka: Úsporné řešení pro milovníky wellness

Vířivý bazén Marimex

Milujete relaxaci v horké lázni, ale času na návštěvu wellness centra máte málo? Chtěli byste si postavit vířivku doma, nicméně rozpočet a prostorové dispozice tomu nepřejí? Řešením se může stát nafukovací vířivka.

Přečtěte si také

Od kočárů po Dreamlinery: Čedok slaví 104 let od založení. Jak se cestovní ruch za ta léta změnil?

Dostupná relaxace

Nafukovací vířivky nabízejí cenově dostupnou alternativu k tradičním pevným vířivkám. Jsou vhodné pro všechny, kteří si chtějí užít relaxaci v bublinkách, ale nemají rozpočet na instalaci pevné vířivé vany.

Nafukovací vířivka kombinuje výhody klasických nafukovacích bazénů a luxusních vířivek. Stejně jako vestavěné vířivky disponuje výkonnými tryskami pro masáž celého těla, ale její pořizovací cena je výrazně nižší. Nižší jsou pak i její provozní náklady. Nejlevnější vířivka se dá pořídit již kolem 10 000 korun.

Jednoduchá stavba a manipulace

Do nafukovací vířivky se pohodlně vejdou 4 osoby (do některých i 6 až 8), přesto nezabere příliš mnoho místa. Není kvůli ní potřeba výrazně upravovat terén, stačí najít rovné místo. Instalace nafukovací vířivky je rychlá a jednoduchá. Připojí se k elektrické síti, nafoukne a napustí se vodou.

Navíc jsou nafukovací vířivky snadno přenosné. Můžete je umístit kdekoli na zahradě, terase nebo i doma. A ve chvíli, kdy se nepoužívají, je můžete snadno vypustit, složit, uklidit a uvolnit místo jiným aktivitám.

Vířivý bazén MSPA TRIBECA Marimex

Vlastnosti a péče

Vířivka sestává ze vzduchových komor, které jí zajišťují vynikající stabilitu. Materiál v průběhu času nestárne a disponuje úžasnou trvanlivostí, komfortem a optimální pevností. Perličkovou koupel zajišťují stovky trysek po obvodu vířivky.

Nafukovací vířivky jsou konstruovány tak, že vydrží používání nejen v bytových prostorech, ale i na zahradě. Díky krytu, který je součástí většiny balení vířivých bazénů, se zamezí spadu nečistot do vířivky, takže voda bude stále čistá. Navíc se dají vířivky pořídit i jako výhodné sady.

Pár ve vířivce Marimex Marimex

Zdravotní přínos a zábava pro všechny

Nafukovací vířivka nešetří jen materiální prostředky a prostor, šetří také zdraví. Vířivky mohou pomoci uvolnit svaly, zlepšit cirkulaci krve a redukovat stres.

Využívají se také pro léčebné účely při různých zdravotních problémech, jako jsou bolesti zad nebo artritida. Vířivka je vhodná pro všechny, kteří upřednostňují prevenci před nákladnou léčbou.

Zároveň jsou skvělým způsobem, jak strávit čas s rodinou a přáteli. Nabízejí relaxaci a zábavu pro všechny věkové skupiny. K vířivkám si můžete dokoupit velké množství příslušenství, jako například sedátko, podhlavník, držáky na nápoje nebo speciální aroma do vody s vůni levandule, borovice či jahody pro ještě silnější prožitek při relaxaci.

Muži a ženy ve vířivce Marimex

Jakou vířivku pořídit?

Při nákupu nafukovací vířivky se zaměřte na funkce, rozměry, váhu vířivky i s vodou, typy trysek, filtry, možnosti vyhřívání a ovládání vířivky. Vyberte si model, který bude splňovat vaše požadavky a preference.

Důležité je ověřit si kvalitu a odolnost materiálů, ze kterých je vířivka vyrobena. Vysoce kvalitní materiály budou odolnější vůči poškození a prodlouží životnost vířivky. Nezapomeňte také na bezpečnostní prvky, jako je například uzamykatelný kryt, pokud máte malé děti nebo domácí mazlíčky.

Zdroj: Marimex