Kupi slaví milion uživatelů! Soutěžíme o super ceny

Banner k soutěži Kupi Kupi

V Kupi slavíme! Zaregistrovalo se u nás už 1 milion uživatelů a každý měsíc máme na našem webu 2 miliony návštěvníků. To chce pořádnou oslavu! Kupi je největším nákupním rádcem a těší nás, že právě u nás sledujete nejvýhodnější ceny a hledáte inspiraci pro své nákupy. Proto pro vás máme soutěž o skvělé ceny. Jaká jsou pravidla soutěže a co můžete vyhrát?

Přečtěte si také

Jak zužitkovat staré pečivo? Strouhanka je klasika, ale jsou i lepší způsoby

Rozdáváme dárky za 200 000 Kč!

Milion registrovaných uživatelů nemůžeme nechat jen tak bez povšimnutí. Díky našim partnerům Marimex, Penny, TopNatur a Tesla Electronics soutěžíme o úžasných 108 cen v hodnotě v hodnotě 200 000 . Soutěž probíhá ve dnech 13. 5. – 26. 5. 2024.

O jaké ceny soutěžíme?

1. cena: Zahradní set Marimex bazén Florida Premium Greywood + trampolína FreeJump

2.–6. cena: Bazén Marimex Florida Premium Greywood

7. cena: Penny poukaz v hodnotě 10 000 Kč

8.–16. cena: Trampolína Marimex FreeJump

17. cena: Penny poukaz v hodnotě 5 000 Kč

18. cena: Penny poukaz v hodnotě 3 000 Kč

19. cena: Multifunkční kuchyňský varný robot Tesla

20. cena: Kávovar s mlýnkem Tesla

21. cena: Bezdrátová teplotní sonda Tesla

22.–53. cena: Penny poukaz v hodnotě 1 000 Kč

54. cena: Radiobudík s dobíjecí stanicí Tesla

55.–58. cena: Bezdrátová Bluetooth sluchátka Tesla

59.–108. cena: Dárkové balíčky TopNatur

Bazény a trampolíny od Marimexu Kupi

Jak soutěžit?

Přihlaste se ke svému účtu na Kupi. Pokud u nás účet ještě nemáte, zaregistrujte se. Po přihlášení vyplňte soutěžní formulář s 5 otázkami, z nichž jedna je dobrovolná, a zanechte nám své kontaktní údaje, abychom vás v případě výhry mohli kontaktovat. Je nutné také potvrdit souhlas s podmínkami soutěže a se zpracováním osobních údajů. Poté můžete své odpovědi odeslat.

Partneři soutěže

Marimex

Marimex je jedničkou na trhu v prodeji bazénové a relaxační techniky. Může se pochlubit největším showroomem bazénů a trampolín v České republice. Marimex již od roku 1993 nabízí širokou nabídku nadzemních bazénů, trampolín, fitness strojů, vířivek a infrasaun.

Penny Market

Penny Market je dceřinou společností mezinárodního obchodního řetězce REWE, který patří mezi největší obchodní společnosti na světě. V České republice je Penny Market již od roku 1997. Provozuje více než 400 prodejen, pravidelně slaví úspěchy v programu Volba spotřebitelů a svým zákazníkům nabízí věrnostní program Moje PENNY.

TopNatur

TopNatur více než 25 let přináší na český trh kvalitní doplňky stravy a výrobky zdravé výživy. Výrobky společnosti TopNatur vychází z jejich vlastních, originálních receptur a mají prvotřídní kvalitu. Z jejich sortimentu si navíc vybere opravdu každý – lidé s bezlepkovou dietou, s intolerancí na laktózu, vegani i všichni, kteří vyznávají zdravý životní styl.

Tesla Electronics

Společnost Tesla má dlouholetou tradici, sahající až do roku 1946. Nabízí širokou škálu domácích a kuchyňských spotřebičů, od vysavačů přes elektrospotřebiče, audiotechniku a videotechniku. Výrobky od společnosti Tesla se pravidelně umisťují na prvních příčkách v žebříčcích spotřebitelských recenzí a testů.