Inspirace z obchodů: Kde seženete podzimní dekorace a výzdobu na Halloween a Dušičky?

Halloweenská nabídka v obchodech Kupi.cz

Podzim je tu v plné síle a přináší nám nejen krásně barevné listí a proměnlivé počasí, ale také Halloween a svátek všech zesnulých. Inspirujte se u nás a nakupte výhodně podzimní dekorace, halloweenskou výzdobu nebo svíčky a vzpomínkové ozdoby na Dušičky.

Přečtěte si také

Jak se liší výživové hodnoty slepičích vajec z velkochovů ve srovnání s těmi z volného výběhu? Rozdíl je ohromující

Podzimní dekorace

Říjnové plískanice zvou akorát k tomu, abyste si zapálili voňavou svíčku a zachumlali do deky. Nalaďte se na tu pravou podzimní náladu a pořiďte si výzdobu, která rozzáří pochmurné dny a zútulní váš domov.

V obchodních řetězcích, jako je Tesco, Albert nebo Kaufland, seženete třeba originální dekorace v podobě roztomilých skřítků, plyšových dýní i věnců s umělými pavouky, které dodají vašim vchodovým dveřím tu pravou strašidelnou atmosféru. A zapomenout byste neměli ani na okna! V Kauflandu najdete různé okenní folie s halloweenskými motivy.

Halloweenská nabídka v obchodě Albert Kupi.cz

Do Actionu zase můžete vyrazit pro sadu závěsných podzimních figurek nebo podložky z březového dřeva, které jsou jako dělané na odkládání hrnků s teplým čajem. A pokud patříte mezi fanoušky tvoření, v obchodech si nyní také přijdete na své. Najdete tam například umělé javorové listy, květy, podzimní plody a další kreativní potřeby.

Halloweenské ozdoby a kostýmy

Halloween se každoročně slaví poslední říjnový den, tedy 31. října. Letos tento svátek vychází na úterý. I v našich končinách si pomalu, ale jistě nachází více a více příznivců. To se odráží v nabídce obchodů, které čím dál častěji lákají své zákazníky na strašidelnou výzdobu a kostýmy.

Halloweenská nabídka v obchodě Action Kupi.cz

Udělejte svým dětem radost a uspořádejte malou halloweenskou slavnost u vás doma. V řetězcích pro to najdete ideální výzdobu, jako jsou závěsné čarodějnice, svíčky s LED světlem nebo nástěnné samolepky. Halloween si můžete pořádně užít i v tematických kostýmech, které nabízí například Tesco. Kdo by se na jeden den nechtěl stát vlkodlakem nebo děsivým klaunem!

K Halloweenu neodmyslitelně patří také sladkosti, které potěší především malé koledníky. V obchodech tak aktuálně najdete speciální nabídku ovocného dražé nebo lízátek.

Co koupit na Dušičky?

Kromě halloweenských oslav bychom neměli zapomínat ani na tradiční český svátek, který připomíná blízké zesnulé – Dušičky. V obchodech u té příležitosti najdete pestrý výběr svíček i věnců za akční ceny. Využijte nabídky Uni Hobby nebo Kauflandu, kde seženete vše potřebné.

Nabídka v obchodě Uni Hobby Kupi.cz

Zdroj: jednotlivé obchody, Kupi.cz