Pozor na nebezpečný řetízek na dudlík, který dm drogerie stahuje z prodeje

Koláž nebezpečných řetízků na dudlík Facebook dm baby Česko

Hledání dudlíku je problém, který zná snad každá maminka malého miminka. Jedním z nejosvědčenějších pomocníků v této lapálii je řetízek na dudlík. V podstatě se jedná o krátký popruh, který může být z různých materiálů, který na jedné straně má připevněný dudlík a druhá strana se připne dítěti na oblečení. Jeden takový řetízek teď drogerie dm preventivně stahuje z trhu.

Přečtěte si také

Češi nakupují jedině ve slevách. Důvody vás možná překvapí

Dm drogerie stahuje z prodeje Babylove řetízek na dudlík

Na stránkách společnosti dm drogerie markt se objevilo varování, které by rodiče malých dětí neměly podceňovat. „Preventivně stahujeme z prodeje produkt Babylove řetízek na dudlík tří šarží. Důvodem ke stažení je vada materiálu v upevňovacím háčku, ke kterému je dudlík upnutý. Existuje možnost, že by se z tohoto plastového háčku mohly oddělit drobné části, které by mohly být spolknuty,“ stojí v prohlášení jednoho z největších řetězců drogerií u nás.

dm drogerie

Konkrétně se jedná o tyto čísla šarže:

  • PO 5460
  • PO 5537
  • PO 5538

Číslo šarže jednoduše lze najít na zadní straně klipu pro připevnění řetízku na dudlík, který se používá například k jeho připevnění na oděv.

Rodiče, kteří mají pro své děti řetízky Babylove doma by si měli zkontrolovat, jestli nemají inkriminovaný výrobek doma.

Vyberte si v akci jiný dudlík

Zákazníci, kteří výše uvedený produkt zakoupili, by jej neměli používat. Vrátit jej mohou v kterékoli prodejně dm se zárukou vrácení peněz. Peníze budou zákazníkům vráceny bez předložení účtenky i v případě vrácení už otevřených výrobků.

Za nepříjemnosti se společnost dm drogerie svým zákazníkům omlouvá.