Vlastní vana v koupelně vám už nestačí? Užijte si relax v bublinkách na terase

S domácí vířivkou dostane relaxace nový rozměr. Canva

Dopřejte si více chvil jen pro sebe. Jednou z možností, jak si vychutnat relaxaci, je vířivka. Spojení teplé vody s hydromasáží si může užít celá rodina – za jakéhokoli počasí.

Přečtěte si také

Už žádné rostlinné steaky nebo karbanátky. Francie zakázala „masné“ označování bezmasých výrobků

Odpočinek pro malé i velké

Pobyt v teplé vodě doplněný masáží znali už staří Řekové. Toto spojení je totiž synonymem perfektního odpočinku. Blahodárně působí nejen na tělo, ale také na psychiku – proto si nezapomeňte pravidelně užít relax ve vířivce. Má totiž více benefitů, než byste řekli.

Nechte se rozmazlovat působením vody. Ve vířivce dochází k uvolnění svalstva, k podpoře tvorby endorfinů, tedy hormonů štěstí, a v neposlední řadě k boji proti stresu. Chvíle strávená v teplé vodě vás zbaví také problémů se spánkem nebo bolestí hlavy. Potřebujete-li se uklidnit, poležte si v bazénu s hydromasáží – a stres nebude mít šanci.

Tip: Nafukovací vířivky jsou ekonomické, praktické a dostupné pro každého. Například Bestway Lazy Spa Bali (cca 12 990 Kč) je deální nafukovací varianta vířivky pro 2 až 4 osoby, a proto se výborně hodí pro páry a rodiny. Je vybavena 81 masážními tryskami AirJet a systémem vyhřívání do 40 °C. Pomocí dotykového ovládání můžete provádět individuální nastavení. Skladnou a ekonomickou možností je také bazén Pure Spa Bubble Index (okolo 12 990 Kč).

Skořepinové vířivé vany

Pokud máte na zahradě dostatek místa, nebo si chcete bublinky užívat celoročně, ať už na zastřešené terase, či v zimní zahradě, zvolte vířivou vanu s kvalitní akrylátovou skořepinou od značky Wellis – vyrábí se z těch nejlepších materiálů a vybavena je nejmodernějšími technologiemi z USA a Kanady, zasazena do dřevěného rámu opatřeného elegantním dřevoplastovým opláštěním. Všechny funkce máte během koupele díky tlačítkovému ovládacímu panelu snadno při ruce a doslova pod palcem. Kromě relaxující hydromasáže až pro 3 osoby, nabízí také LED osvětlení s volitelným barevným tónem přesně podle Vaší nálady (chromoterapie).

Pro krásnou pleť

Šikovné trysky dokáží více, než vás dostat do příjemně uvolněného stavu. Vsaďte na sílu vody a nechte si omladit a zpevnit pleť. Horká voda spolu s masáží účinně bojují proti celulitidě a díky prokrvení zlepšují elasticitu pokožky. Pobyt ve vířivé vaně tak ocení zejména ženy – a plavková sezóna bez pomerančové kůže může začít!

Horká koupel uvolňuje tělo i mysl. Dopřejte si více chvil jen pro sebe. Canva

Necvičíte? Nevadí!

Ani metabolismus ve vířivce nebude strádat. Naložte se do vany – i v horké vodě při masáži dochází k výdeji energie. Pobyt v relaxační vaně dokáže zdravě nakopnout metabolismus – proto si dopřejte chillout pravidelně několikrát týdně. Klidně i v zimě.

Kouzlo regenerace

Bolí vás záda nebo za sebou máte náročný den? Prevence dokáže zázraky – a takovou prevencí může být právě vířivka. Teplá voda uvolňuje svalstvo a jeho flexibilitu. Dokáže tak regenerovat tělo i ducha také po sportovních výkonech nebo dlouhé procházce. Zapomeňte na ztuhlost – útok kyseliny mléčné nemá šanci.

Takže kdy vlastně relaxovat?

Kdykoli máte chuť. Budete vyrovnanější, spokojenější a odeženete stres všedních dní. S vířivkou může být totiž každý den nevšední. Třeba s lahví Bohemia sektu Demi Sec, které dodá vodním bublinkám ty správné grády. A romantiku k tomu.

Posviťte si na bulbinky

Máte bazén nebo vířivku a něco tomu pořád chybí? Co takhle si do ní pořídit barevné světlo? V OBI mají podvodní světlo s magnetem (849 Kč), které je absolutně vodotěsné a ponorné. Součástí balení je také dálkové ovládání s 16 módy změny barvy a 4 barevnými módy.

Další možností je solární LED svítidlo pro jezírko se hodí k osvětlení jezírek a bazénů. Je vyrobeno z plastu a vybaveno spínačem a přepínáním barev LED o výkonu 0,06 W. V kouli se nachází integrovaný solární panel. Díky konstrukci se může koule jednoduše položit na vodní hladinu a nepotopí se (OBI 59 Kč).