1/0
Pochutnejte si na lehkém a křupavém salátu, který spojuje chutě čerstvé zeleniny s lahodnými opečenými gnocchi. Tento recept je skvělou volbou pro oběd, večeři či lehký hlavní chod. Čerstvý salát s křupavými gnocchi zaručeně potěší vaše chuťové pohárky.
Předehřejte troubu na 200 °C. Smíchejte gnocchi s olejem, sladkou paprikou a solí. Rovnoměrně je rozmístěte na pekáč s pečicím papírem a pečte 40 minut. V polovině pečení je přeházejte, aby byly rovnoměrně křupavé.
Mezitím smíchejte všechny ingredience pro dresink: jogurt, majonézu, citronovou šťávu, hořčici, med, kopr a bylinkovou sůl. Dobře promíchejte.
Nakrájejte okurku na malé kostičky, cibuli nadrobno a ředkvičky na tenké plátky. Zeleninu smíchejte s připraveným dresinkem.
Před podáváním přidejte opečené gnocchi do salátu, abyste zachovali jejich křupavost. Lehce promíchejte a servírujte.
Líbil se vám recept Křupavý gnocchi salát? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.