Tipy od profesionálů

Jak na nejlepší linecké cukroví: Nejdůležitější je „zlatý“ poměr 3:2:1 a rychlé zpracování těsta
Připravit správně krmítka na zimu umí jen málokdo. Pozor na častou chybu s balenými lojovými koulemi z obchodu
Největší „žrouti“ proudu v domácnosti podle elektrikáře: Lednice a bojler mohou pěkně prodražit účty
Lití oleje na studenou pánvičku je častá chyba, kvůli které akorát kazíte chuť jídla a ničíte její povrch
Jak na perfektní guláš aneb Vyhněte se chybám s kořením, kvůli kterým zhořkne a maso nebude měkké
Nebojte se prát péřové bundy v pračce. Stačí přidat do pračky kulatou věc a budou krásně nadýchané
Měli byste vařit vývar s pokličkou, nebo bez? Důležité je nezapomenout na „táhnutí“
Nesprávné plnění pračky ji ničí a zvyšuje účet za vodu i elektřinu. Jasným ukazatelem je ruka
Houby, které budou chutnat jako v michelinské restauraci: Zapomeňte na omývání a změňte teplotu
Perete na 40 °C a myslíte si, že je to ideální teplota? Děláte chybu. Ničí textil a žere zbytečně elektřinu
Nehoří a nehoří? Osvědčené metody pro rychlé a rovnoměrné rozžhavení grilu od profesionálů
Aviváž nesedne každému materiálu. U dětského oblečení ji radši vynechte kvůli konzervantům a změkčovadlům
Co se stane s pivem po datu spotřeby? Chuť slábne, ale žádné zdravotní riziko nehrozí
Masová kapsa je oblíbená po celém světě. Pokazit ji můžete špatným řezem i nevhodnou náplní a tepelnou úpravou
Maso tvrdé jako bota? Vsaďte na trochu kypřicího prášku, změkne a bude se skoro rozpadat
Alergie na tlak, vodu nebo na chlad. Ano, i takové existují a přibývá lidí, kteří jimi trpí
Kukuřičné křupky i chlebíčky: Extrudované „dobroty“ můžou dětem škodit, přesto jim je rodiče ve velkém kupují
Čisté linie, méně vodního kamene, víc prostoru: Podomítkové baterie mění koupelny k lepšímu, říká specialista
Jak vybrat nejlepší granule pro psa? Pokud kupujete pořád ty samé, tak mu můžete ublížit
Tajemství dokonalé pizzy? Speciální mouka, 24 hodin v lednici a pec za pár tisícovek, radí kuchař