Tipy od profesionálů

Jak na perfektní guláš aneb Vyhněte se chybám s kořením, kvůli kterým zhořkne a maso není měkké
Perete na 40 °C a myslíte si, že je to ideální teplota? Děláte chybu. Ničí textil a žere zbytečně elektřinu
Nehoří a nehoří? Osvědčené metody pro rychlé a rovnoměrné rozžhavení grilu od profesionálů
Aviváž nesedne každému materiálu. U dětského oblečení ji radši vynechte kvůli konzervantům a změkčovadlům
Co se stane s pivem po datu spotřeby? Chuť slábne, ale žádné zdravotní riziko nehrozí
Masová kapsa je oblíbená po celém světě. Pokazit ji můžete špatným řezem i nevhodnou náplní a tepelnou úpravou
Maso tvrdé jako bota? Vsaďte na trochu kypřicího prášku, změkne a bude se skoro rozpadat
Alergie na tlak, vodu nebo na chlad. Ano, i takové existují a přibývá lidí, kteří jimi trpí
Kukuřičné křupky i chlebíčky: Extrudované „dobroty“ můžou dětem škodit, přesto jim je rodiče ve velkém kupují
Čisté linie, méně vodního kamene, víc prostoru: Podomítkové baterie mění koupelny k lepšímu, říká specialista
Jak vybrat nejlepší granule pro psa? Pokud kupujete pořád ty samé, tak mu můžete ublížit
Lejete olej na studenou pánvičku? Šéfkuchaři kroutí hlavou! Kvůli tomu akorát kazíte chuť jídla a ničíte její povrch
Je lepší vařit vývar s pokličkou, nebo bez? Důležité je nezapomenout na „táhnutí“
Tajemství dokonalé pizzy? Speciální mouka, 24 hodin v lednici a pec za pár tisícovek, radí kuchař
Největší žrouti elektřiny podle elektrikáře: Lednička i bojler pořádně potrápí peněženku
Naučte se dokonale tenké a křupavé palačinky. Místo oleje dejte sádlo a přidejte perlivou vodu
Největší chyby při vaření: Špatný tuk, sůl i koření můžou pokazit vaše jídlo
K čemu slouží pruhy na ručníku? Praktická funkce lemovek, o které jste možná nevěděli
Nejčastější chyby při přípravě steaků: Zkuste to jinak a užijte si to nejlepší maso, jaké jste kdy jedli
Nebojte se prát péřové bundy v pračce. Stačí použít jeden „kulatý“ trik, který zaručeně funguje