Přepuštěné máslo

Který olej nebo tuk zvolit na smažení? Rozhoduje především kouřový bod
Smažený sýr
Čas přípravy: 20 min Obtížnost: Snadný Cena: 84 Kč

Smažený sýr

Smažený sýr je oblíbené jídlo většiny Čechů, které si nejlépe vychutnáte s tatarskou omáčkou a hranolky nebo vařeným bramborem. Tuto klasiku můžete ještě vylepšit smažením na přepuštěném másle, které dodá výslednému pokrmu nevšední chuť.

Smažený sýr
Kvíz: Máslo. Češi ho jí každý den, ale často o něm neví ani zbla a v obchodě pak naletí. Ukažte, jak na tom jste
Nejlepší řízky jsou ty na kakaovém másle. Luxusní pochoutka, kterou si může ale jen málokdo z Čechů dovolit
Je české máslo opravdu lepší než polské? Při výběru si dejte pozor na obsah vody i čerstvost
Recept na smažený sýr, který nevyteče. Pomůže polohrubá mouka i mrazák
Už naše prababičky znaly tajemství ghí: Dá se dlouho skladovat a skvěle se na něm smaží řízky
Proč je na smažení vhodné jedině přepuštěné máslo? Naučte se, jak správně připravit ghí
Domácí ghí: Vyrobte si doma přepuštěné máslo. Nepálí se a vydrží déle čerstvé