Otrava

Jíte rýži i druhý den po uvaření? Může to být nebezpečné
Od středy platí zákaz prodeje tří kanabinoidů. Obchodníci se přizpůsobili a nabízí je nově jako HHC-PO, HHC-P či THCP-O
Sociálními sítěmi se šíří panika z ohřívání rýže. Hrozí prý i smrt. Je to opravdu tak nebezpečné?
Víte jistě, že tuňáka v konzervě skladujete správně? Otrava hrozí každému
Jak poznat otravu jídlem a co dělat, když se to stane?
Vánoční hvězda, jmelí a další rostliny, které jsou jedovaté pro domácí mazlíčky
Tyto potraviny byste neměli ohřívat v mikrovlnce
10 let od metanolové aféry se v obchodech opět objevují neoznačené lihoviny
Babky způsobují rakovinu a smaženice se nesmí ohřívat: Věříte nejčastějším mýtům o houbách?
Pecky z meruněk jsou velké téma již mnoho let. 3 jadérka stačí k otravě dospělého člověka
Rebarbora – chutná zelenina, kterou se můžete i otrávit. Recept na levný rebarborový koláč