Netradiční kuchyně

3 neobvyklé jarní saláty, kterými se blýsknete při grilovačce i mimo ni
Čínský Starbucks nabízí latté s dušeným bůčkem a vepřovou omáčkou. Šílená, nebo lahodná kombinace?
Přichází sezóna černého kořene! Jak připravit tento zimní zázrak, který potěší hubnoucí i diabetiky?
„Sushi“ s párkem, steakem, omeletou nebo kimchi? Vyzkoušejte populární korejské rolky kimbap
Které jídlo je nejsmradlavější na světě? Švédské fermentované sledě jen tak něco nepřekoná
Vodní ořechy vypadají jako čertovo dílo, ale jsou jedlé a můžete je sklízet z jezírka
Kotrč kadeřavý, lahodný klenot z našich lesů. Vykupuje se za tisíce a je skvělý pro naše zdraví
Verbena s omamnou citrusovou vůní je pokladem pro zdraví i vaření. Zlepší náladu i dezerty
Světem se šíří trendy plíseň a kuchaři i gurmáni ji milují! Plesnivá rýže stojí za ochutnání
Pýchavka obrovská je gigantem mezi českými houbami. Pokud ji najdete, čeká vás gurmánský zážitek
Yuzu: Asijské ovoce, které u nás čerstvé nekoupíte. Už jste ochutnali Yuzu tea?
Objevte bílé dýně: Jsou zdravou pochoutkou i lákavou dekorací
Tonka fazole: Jak využít tuto netradiční surovinu?
Co je to exotický tamarind? Indická luštěnina chutnající po švestkách
S jakými pokrmy můžete chutně párovat čokoládu? Překvapivě s cibulí i květákem chutná skvěle
Jak si vyrobit domácí žaludovou mouku, ze které dělají chléb indiáni?
Na jaké neobvyklé příchutě čokolád můžete v obchodech narazit?
Foie gras je kontroverzní pochoutkou! Proč (ne)ochutnat tuto delikatesu?
Češi objevují černý česnek a mají ho čím dál raději. Na zahrádce ho ale nevypěstujete. Víte proč?