Netradiční kuchyně

Pýchavka obrovská: Gigantická houba připomíná míč, pokud ji najdete, čeká vás gurmánský zážitek
Našli jste kotrč kadeřavý? Radujte se! Houba připomínající květák se vykupuje za tisíce a má protirakovinné účinky
Verbena: Pěstování bylinky s omamně citrusovou vůní je čím dál populárnější. Zlepší náladu a pomůže usnout
Jarní salátky, které oslní na grilovačce i mimo ni. Odlehčený bramborový salát maso perfektně doplní
Recept na dubajskou pizzu. Sladké pohoštění, které ocení hlavně milovníci čokolády a pistácií
Smažené morče nebo sušenky se včelami? Na nejdivnější jídla světa musíte mít pořádně silný žaludek
Smažené mléko? Ano, slyšíte správně! Recept, který obletěl svět, musíte vyzkoušet
Grilovaná chobotnička s mangovou omáčkou: Exotická lahůdka z luxusních restaurací, kterou si připravíte i doma
Corn dog na špejli: Americká specialita, za kterou vás budou děti doma milovat
Věděli jste, že existují i bílé dýně? Jsou jako stvořené pro vaření a vypadají stylově
Neapolský šéfkuchař se toho nebojí! Po ananasové pizze nabízí i pizzu s vodním melounem
Které jídlo je nejsmradlavější na světě? Švédské fermentované sledě jen tak něco nepřekoná
Domácí grilovaný zelený burger, který nejen skvěle vypadá, ale chutná ještě lépe
Nápoj, který neměl nikdy vzniknout? Čínský Starbucks nabízí latté s dušeným bůčkem a vepřovou omáčkou
Zastesklo se vám v zimě po chřestu? Černý kořen jej spolehlivě nahradí
„Sushi“ s párkem, steakem, omeletou nebo kimchi? Vyzkoušejte populární korejské rolky kimbap
Vodní ořechy vypadají jako čertovo dílo, ale jsou jedlé a můžete je sklízet z jezírka
Světem se šíří trendy plíseň a kuchaři i gurmáni ji milují! Plesnivá rýže stojí za ochutnání
Tonka fazole: Jak využít tuto netradiční surovinu?
Co je to exotický tamarind? Indická luštěnina chutnající po švestkách