Nakládání

Udělejte dvojitou dávku. Domácí nakládaná rajčata jsou delikatesa, která vás v zimě přenese zpátky do léta
Pijete lák z nakládaných okurek? Je plný probiotik i vitamínů, ale podle experta jde o zdravotní riziko
Nakládačky jako od babičky: Přidejte hroznový list, díky kterému budou perfektně křupavé
Teplota od oka i špatné plnění: Nejčastější prohřešky při zavařování, kvůli kterým zavařenina nevydrží
Aby nakládaný hermelín neskončil v koši: Vše začíná už u výběru správného sýru
Nadělte letos pod stromeček vlastnoručně vyráběné vánoční dárky. Ušetříte – ale začněte zavčas
Nakládané mini mozzarelly s bylinkami a česnekem, které můžete jíst už druhý den
V zimě jako když najde! Kromě okurek si naložte i řepu, cibulku a mrkev. Zůstanou křupavé a plné vitamínů
Blíží se sběr václavek! Jsou jedovaté, přesto je můžete sníst. Tedy když je umíte připravit
Nepřekonatelný nakládaný hermelín 3x jinak: Rychlovka, kterou zvládnete skoro bez práce
Vymažte z paměti všechny obavy ze školní jídelny! Tato nakládaná červená řepa si zase získá vaše srdce
Pikantní nakládané cukety: Ideální způsob, jak zpracovat přebytky ze zahrádky
Jedna várka nebude stačit! Vyzkoušejte kandované papričky jalapeño neboli Cowboy Candy
Mňam, vyzkoušejte! Nakládaná vajíčka – jako utopenci, v sójovce nebo s česnekem
Jak zpracovat houby? Zkuste je zavařit, naložit do soli, zamrazit nebo si z nich udělejte koření
Připravte si doma kvašené okurky! Pochutnáte si a nakopnete svou imunitu
4 jednoduché způsoby, jak uchovat letní úrodu čerstvých bylinek na zimu