Mražené ovoce

Mražené hrozny nahradí led i zmrzlinu: Letní osvěžení s minimem kalorií
Koláč s mandlovo-ovesnou drobenkou
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Střední Cena: 1 116 Kč

Koláč s mandlovo-ovesnou drobenkou

Pokud máte mrazák plný ovocných zásob, vyzkoušejte recept na výborný a rychlý koláč s mandlovo-ovesnou drobenkou, na který spotřebujete skoro kilo mraženého ovoce. Těsto na koláč je univerzální, takže snese téměř jakoukoliv náplň. Můžete použít meruňky, švestky, jahody, borůvky nebo maliny.

Koláč s mandlovo-ovesnou drobenkou
Které potraviny nikdy nedávat do mrazáku? Po rozmrazení z nich zbude nevábná břečka
Bonduelle je v krizi, své výrobní závody nabízí k prodeji a propouští zaměstnance
Pro pevnější kosti jezte švestky ve velkém! Jednoduchý postup, jak si je užívat po celý rok
Fitness ovocné nanuky: Hotové za 10 minut, hříšně dobré a mají jen okolo 50 kalorií
Proč je mražený hrášek vždy lepší než čerstvý z obchodu? Za všechno mohou cukry
Ani v mrazáku nevydrží jídlo věčně. Pravidlo 1 roku by měl znát každý. Neplatí ale vždycky
Co s ovocem v mrazáku? Upečte si rychlý ovocný koláč s úžasně křupavou drobenkou, který se vám bude rozpouštět na jazyku
Je zdravější čerstvé, nebo mražené ovoce? V zimě se kvůli dlouhé přepravě vyplatí spíš mražené
Lyofilizované ovoce: Proč jíst mrazem sušené jahody, borůvky nebo banány?
Vychutnejte si rybíz, maliny a jahody i v zimě! Teď je ten správný čas udělat si zásoby
Rychlý ovocný koláč, který zvládne připravit i malé dítě