Hříbky

Už rostou! Užijte si hříbky i jiné houby na úžasně vysmažených topinkách. Stačí vám 10 minut
Staročeská kulajda se zastřeným vejcem
Čas přípravy: 45 min Obtížnost: Střední Cena: 52 Kč

Staročeská kulajda se zastřeným vejcem

Staročeská kulajda se zastřeným vejcem je jednoduchá polévka, vonící po kopru, lesních procházkách a připravíte ji z běžných surovin, které najdete doma. Kulajda má mnoho podob a každý ji vaří trochu jinak, avšak každá by měla obsahovat tyto tři ingredience: čerstvý kopr, brambory a čerstvé houby. V našem receptu se zastřeným vejcem bude mít výsledná chuť kulajdy větší krémovost a sametovost a polévka se vám bude doslova rozplývat na jazyku.

Staročeská kulajda se zastřeným vejcem
Nová mapa ukazuje ty nejlepší houbařské lokality v Česku