Gnocchi

Dýňové noky s prosciuttem: Michelinský zážitek, který zvládnete doma
Zapečené cibulové gnocchi
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Snadný Cena: 120 Kč

Zapečené cibulové gnocchi

Zapečené cibulové gnocchi s karamelizovanou cibulí, sýrem Gruyère a bylinkami jsou lahodnou večeří, která vás okouzlí chutí i vůní. Hotové za hodinu, zvládne je každý. Připravte si tenhle italský zázrak i vy – stojí to za to!

Zapečené cibulové gnocchi
Batátové noky se šalvějí a parmazánem: Jednoduchý recept, který vás zachrání, když nevíte, co rychlého na večeři
Sladké tvarohové gnocchi v křupavé strouhance. Rychlý oběd i dezert, který zvládnete do 20 minut
Zapomeňte na těžké omáčky: Tyhle noky s mascarpone a rajčaty jsou rychlé, syté, a přitom lehké
Osmahněte dokřupava gnocchi a přidejte je do salátu s dresinkem, je to naprostá pecka!