Bazalka

Lístky bazalky běžně jíme, méně už její semínka. Přitom jsou skvělým zdrojem vlákniny!
Salát panzanella
Čas přípravy: 20 min Obtížnost: Snadný Cena: 18 Kč

Salát panzanella

Salát Panzanella, pocházející z Itálie, je doslova chuťovým zážitkem, který doma snadno připravíte za pár minut. A navíc díky tomu zužitkujete starý chleba.

Salát panzanella
Přinesli jste si bazalku ze supermarketu? Díky triku zahradníků poroste jako divá, ale udělejte to hned
Zapomeňte na vrstvy. Polévka à la lasagne je velmi jednoduchá a na podzim jako stvořená
Vyzkoušejte sílu přírody: Bylinky, které pomáhají ulevit od bolestí břicha
Květy bazalky: Jsou jedlé? Ano, ale vždycky je odlamujte
Hmyzí sezóna začíná! Zbavte vaši domácnost nezvaných mravenců, octomilek i much levně a bez chemie
Slavná pizza z Neapole: Pojmenovali ji po královně a svými barvami odkazuje na italskou trikolóru
Příčí se vám vyhazovat jídlo? Ze starého chleba a šťavnatých rajčat si připravte lehoučký italský salát panzanella
Čerstvé bylinky by vám doma neměly chybět. Nejlepší čas, kdy na parapet zasadit bylinky, je právě teď
Bazalka není jen koření. Využijete ji při bolestech hlavy i zažívacích potížích
Vynikající tradiční i netradiční pesto z česneku, meduňky nebo rajčat
Připravte si domácí bazalkové pesto. Dokonale provoní a ochutí těstoviny