Cenové trháky tohoto týdne: Vyplatí se nakoupit vepřové maso, zeleninu i margaríny

Prázdný nákupní vozík v supermarketu non c / Shutterstock.com

Opět je tady Kupi letáková hlídka a s ní přehled nejvýhodnějších cen tohoto týdne! Co rozhodně neprošvihnout? Hypermarkety si připravily zajímavé akce na vepřové maso, není nouze ani o fantastické hromadné slevy napříč sortimentem. V zajímavých akcích je také ovoce nebo mléčné výrobky. Pojďte se s námi podívat, co všechno tento týden nakoupíte za super ceny!

Přečtěte si také

Už rostou! Užijte si hříbky i jiné houby na úžasně vysmažených topinkách. Stačí vám 10 minut

Ovocné cenové bomby – jahody a nektarinky s 50% slevou

Jahodová sezona je tu a s ní se přichází i populární samosběry jahod. Pokud ve svém okolí možnost samosběru nemáte, tento týden je koupíte za výhodnou cenu i v hypermarketech. Nejvýhodněji je koupíte v Kauflandu, kde za 500 g jahod zaplatíte 37,90 Kč. Za super cenu jsou jahody i v Bille, kde vás 500 g jahod vyjde na 39,90 Kč.

Pokud máte rádi nektarinky, doporučujeme je koupit v Kauflandu nebo v supermarketech Albert, kde za 1 kg zaplatíte 59,90 Kč.

Zeleninové trháky – sleva 40 % na všechny papriky

S parádní hromadnou slevou přišel tento týden hypermarket Albert, kde koupíte se 40% slevou všechny papriky. A to se rozhodně vyplatí – můžete si udělat k obědu třeba plněné papriky s rajskou omáčkou.

V zajímavé akci je také žlutá cibule, kterou můžete koupit až s 50% slevou! Za úžasnou cenu 13,90 Kč/kg ji koupíte v Penny Marketu a Globusu. O korunu více zaplatíte za cibuli v supermarketech Albert.

Akce na jahody v Bille Billa

Bezkonkurenční sleva na margarín Flora a Rama

Billa přišla tento týden s obrovskou slevou na 2 druhy margarínu Flora. Za jedno 400g balení tady zaplatíte skvělou cenu 39,90 Kč. Pokud jste spíše fanoušky margarínu Rama, zajděte si do Globusu – seženete je tady s více než 50% slevou za 39,90 Kč.

Něco pro děti – 40% sleva na jogurt, ovocné kapsičky a Brumíka

Kdo by neměl rád jogurt s lentilkami? Pokud ho milují i vaše děti, tak tento týden koupíte v Globusu jogurt Olmíci s lentilkami za super cenu 10,90 Kč! Tak dětem udělejte zásobu.

Do zásoby nakupte i ovocné kapsičky Hello. Za parádní cenu 7,90 Kč je seženete v hypermarketech a supermarketech Albert. Za výhodnou cenu Hello kapsičky koupíte i v řetězcích Flop Top, kde vás vyjdou na 9,90 Kč.

I oblíbené Bebe Brumíky koupíte s výhodnou 30% slevou. Kde je koupit? Nejvýhodněji vás vyjdou v Kauflandu, kde jednoho Brumíka koupíte za 7,90 Kč. V hypermarketech Albert pak seženete buď balení 5 Brumíků za 38,90 Kč, nebo je zde koupíte i jednotlivě za 8,90 Kč.

Bebe Brumík Albert Albert

Slunečnicový olej s 50% slevou!

Pokud vám doma došel olej, tak doporučujeme koupit ten slunečnicový. Tento týden ho ve vybraných hypermarketech koupíte s bombastickou slevou. Slunečnicový olej značky Solmio koupíte v Bille za úžasnou cenu 29,90 Kč. Stejnou sumu zaplatíte za olej i v Albertu.

Něco pro milovníky sýrů – mozzarella za polovic a Cottage sýr se 40% slevou

Nenechte si ujít super akci na mozzarellu značky Italat. V hypermarketech Albert ji tento týden koupíte skutečně za polovinu – za 1 ks zaplatíte pouhých 17,90 Kč.

Pro cottage sýr doporučujeme zajít do Lidlu – koupíte ho za úžasnou cenu 14,90 Kč. Výhodně ho seženete i v Kauflandu, kde vás vyjde na 19,90 Kč.

Salát Caprese
Čas přípravy: 10 min Obtížnost: Snadný

Salát Caprese

Salát Caprese, italsky známý jako Insalata Caprese, je jednoduchý salát pocházející z jižní Itálie. Připravuje se z nakrájených rajčat, mozzarelly a čerstvých lístků bazalky – kombinace červené, bílé a zelené barvy má připomínat právě italskou vlajku. Salát vykouzlíte během chvilky a skvěle poslouží jako předkrm nebo lehká večeře.

Salát Caprese

Vepřové maso koupíte se 40% slevou!

Máme tady něco pro milovníky vepřového masa! Na své si přijde opravdu skoro každý. Pokud máte rádi guláš, vepřovou plec koupíte nejvýhodněji v hypermarketech Tesco – pokud jste členy klubu, koupíte 1 kg za 79,90 Kč. Za super cenu ji koupíte také v Albertu, kde za kilogram zaplatíte 89,90 Kč.

Vepřová kýta je také v akci za fantastickou cenu. V Bille koupíte 1 kg za 99,90 Kč. Jestliže patříte spíše mezi milovníky prorostlejšího masa, zajděte si do Tesca, kde za 1 kg krkovice zaplatíte super cenu 99,90 Kč – podmínkou je být členy věrnostního klubu Tesco. O víkendu si ji můžete třeba ugrilovat.

Ale samozřejmě i kuřecí maso koupíte ve výhodných akcích se 40% slevou! Například kuřecí stehna koupíte nejvýhodněji v Kauflandu, kde za 1 kg zaplatíte úžasných 69,90 Kč. Za parádní cenu je koupíte i v Lidlu, kde vás 1 kg vyjde na 79,90 Kč.

Grilovaná vepřová krkovice bez kosti
Čas přípravy: 20 min Obtížnost: Snadný

Grilovaná vepřová krkovice bez kosti

Grilovaná vepřová krkovice je velmi jednoduché a oblíbené jídlo, které si zaručeně zamilujete. Její příprava je navíc snadná a rychlá, ideální tedy jako letní oběd nebo večeře.

Grilovaná vepřová krkovice bez kosti
Vepřová kýta s rozmarýnem
Čas přípravy: 1 hod 10 min Obtížnost: Střední

Vepřová kýta s rozmarýnem

Máte-li rádi vepřové maso, jistě vás zaujme vepřová kýta s rozmarýnem dle našeho receptu. Příprava je rychlá, jednoduchá a výsledek vás jistě mile překvapí.

Vepřová kýta s rozmarýnem

To nejlepší z hromadných slev

Hypermarkety Albert nabízí tento týden hned několik zajímavých hromadných slev. Pokud máte doma malé Lego stavitele, tak určitě nepropásněte 25% slevu na vybrané stavebnice značky Lego. Také si zde můžete s parádní slevou 36 % koupíte vybraná tichá vína značky Sommelier Collection. A protože k vínu se hodí i něco na zub, zrovna si v Albertu kupte nějaké oříšky – vybrané druhy tady koupíte se slevou 35 %.

V Lidlu si můžete udělat zásobu toaletního papíru. Pokud máte aplikaci Lidl Plus, toaletní papíry značky Floralis zde koupíte se 40% slevou. Se 40% slevou koupíte s Lidl aplikací také výrobky značky Pikok Pure. Pokud rádi u televize mlsáte slané snacky, rovnou přihoďte do nákupního vozíku i nějakou tu dobrotu značky Snack Day – je na ně 30% sleva.

Globus tento týden nabízí super slevu na jemné pečivo s náplní značky 7days – oblíbené pečivo koupíte s 30% slevou. A protože se léto nezadržitelně blíží, určitě využijte i slevu 25 % na vybranou opalovací kosmetiku Garnier Ambre Solaire.

Tesco má zase něco pro kutily. Pokud máte v dílně nepořádek, tak si tady koupíte s 30% slevou boxy na nářadí. Také zde neprošvihněte 25% slevu na pánské a dámské oblečení značky F&F.

Sleva na Lego v Albertu Albert

Připravte se na víkend!

Opět tady máme něco pro pivaře! V Penny Marketu koupíte pivo Zlatý Bažant za skvělou cenu 12,90 Kč. Pokud jste spíše fanoušky českého piva, doporučujeme pivo Zubr – to koupíte za skvělou cenu 11,90 Kč v Kauflandu. Výhodně koupíte i pivo Budvar, které v hypermarketech Tesco, Albert a Kaufland koupíte za 10,90 Kč.

Pokud máte o víkendu chuť na nějaký míchaný drink, doporučujeme Cuba Libre! Tento týden je v akci oblíbený rum Captain Morgan Spiced Gold. V hypermarketech Albert a Globus ho koupíte za super cenu 249,90 Kč. Coca Cola je samozřejmě také v akci! Za výhodnou cenu ji koupíte třeba v hypermarketu Albert, kde koupíte 4 ks Coca Coly za 107,60 Kč. V Kauflandu pak seženete 1,5 litru Coca Coly za 34,90 Kč.

Zdroj: Kupi