Pánské bundy mohou být stylové: jaké jsou trendy na letošní podzim a zimu?

Muž v různých bundách Answear.cz

Sledování módních trendů už dávno není pouze výsadou žen. I muži se chtějí oblékat stylově a moderně a skrze svůj šatník vyjadřovat svou osobitost. Stejně jako u ženské módy, i v pánské existují stálice, které by v šatníku rozhodně neměly chybět. K těm patří například kožený křivák nebo teplý vlněný kabát. Letos na podzim a v zimě také zabodujete s prošívanou bundou, zateplenou košilí nebo sportovním bomberem á la americký středoškolský fotbalový tým.

Přečtěte si také

BILLA zavádí ve svých prodejnách novinku: Tříkilové tašky plné ovoce a zeleniny za 49 korun

Podzimu vévodí křivák a bomber

Stálicí módních přehlídek a obchodních domů je již po léta klasická kožená bunda. Ať už jde o rovný nebo křivý střih, kožená bunda lichotí téměř každé postavě a neměla by proto chybět v žádném mužském šatníku.

Dalším hitem, který se objeví i letos, jsou bez diskuse bombery. Bundy zakončené ikonickou gumou vznikly jako teplý svrchník pro letce za první světové války, v 50. letech se pak objevila jejich typická nylonová varianta v lahvově zelené barvě s oranžovou podšívkou a dnes už je v té či oné podobě zná celý svět. K sehnání jsou přitom nejen kožené a nylonové, ale též denimové nebo manšestrové.

Posledním trendem, který se začal hojně objevovat v módních domech, jsou zateplené košile. Fleecové či teplejší vlněné košile jsou navíc sázka na jistotu, vsadíte-li k tomu ještě na kostkovaný vzor – trefíte hned dvě mouchy jednou ranou. Inspirovat se můžete na Answear.cz, kde najdete široký výběr pánských bund a navíc, pokud se u nich přihlásíte k odběru newsletteru, získáte informace o produktech a akcích vždy jako první a na první nákup dostanete 200 Kč.

Muž v různých bundách Answear.cz

Prošívané bundy = stálice mužských šatníků

V chladných měsících je nejdůležitější zůstat v teple. Na styl však není radno zapomínat ani tehdy, když se hodnoty na teploměru dostanou do záporných čísel. Pánské bundy jsou na Answear.cz k dispozici hned v několika provedeních, z nichž si vybere opravdu každý. Pokud holdujete spíše střídmému elegantnímu stylu, sáhnout můžete po trendy péřovce v tlumených odstínech, máte-li však chuť vybočovat, prošívanou bundu seženete i v pestrých barvách či neonové úpravě. Neonové barvy sluší i lehčím softshellovým pánským bundám. Co se pak týče délky, dovoleno je vše – krátká péřovka pod zadek stejně jako dlouhý péřový kabát. Letošní trend navíc velí upřednostnit oversize střih, který je netradiční, šik a navíc vám poskytne dostatek místa na teplý svetr.

Muž a žena v různých outfitech Answear.cz

Kabát pro každé vaše já

Dobře padnoucí kabát patří ke kouskům, které nikdy nevyjdou z módy. Jde totiž o kousek, který je neuvěřitelně variabilní. S mikinou a teniskami získáte dokonalý volnočasový look, který už stačí doplnit pouze kšiltovkou. Kontrast elegantního kabátu a sportovních doplňků funguje dokonale. Na schůzku, do práce nebo do divadla pak přehoďte kabát přes kašmírový svetr nebo vlněný rolák a obujte mokasíny nebo klasické chelsea boots. Díky tomu svůj oblíbený kabát unosíte při každé příležitosti. Co se týče materiálů, zima 2021 se ponese především ve znamení těch přírodních, tedy vlny, alpaky nebo kašmíru. Tyto materiály jsou samočisticí a odolné vůči pachům, takže svůj oblíbený kousek nebudete muset tak často nosit do čistírny, bude stačit, když jej vyvětráte. Vyberte si na Answear.cz do svého šatníku nadčasové kousky, které jsou letos nezbytností.