Zavařenina

Zapomeňte na klasiku v podobě okurek. Letos v zavařovačkách zazáří nakládané brambory
Pijete lák z nakládaných okurek? Je plný probiotik i vitamínů, ale podle experta jde o zdravotní riziko
Nakládačky jako od babičky: Přidejte hroznový list, díky kterému budou perfektně křupavé
Sladká chuť podzimu: Lahodný jablečný med se zázvorem. Příprava je snadná, zvládne ji každý
Schovejte si chuť hub na zimu: Zavařené lišky v lahodném sladkokyselém nálevu
Vymažte z paměti všechny obavy ze školní jídelny! Tato nakládaná červená řepa si zase získá vaše srdce
Recepty z meruněk, které stojí za to vyzkoušet. Skvělá zmrzlina i meruňkové čatní k masu
Zavařování pro začátečníky: Co všechno potřebujete a jak na sterilizaci sklenic?
Džem vs. marmeláda. Jaký je mezi nimi rozdíl?