Škvarky

Domácí zabijačky vymírají. Co máte nejradši? Maso, jitrnice či prdelačku je výhodnější koupit, říkají odborníci
Škvarková pomazánka
Čas přípravy: 30 min Obtížnost: Snadný Cena: 80 Kč

Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka patří mezi oblíbené české lahůdky. Její příprava je velmi jednoduchá a přestože pomazánka nepatří zrovna k dietním jídlům, jednou za čas si ji může vychutnat každý. Skvěle se hodí také na sváteční stůl podávaná na jednohubkách s nakládanými okurkami.

Škvarková pomazánka
Tradiční škvarkové pagáčky: Nadýchaná a křupavá chuťovka, kterou zvládne i začátečník
Kvíz: Prdelačka, ovar nebo jelito. Víte o domácí zabijačce všechno? Pokud jste na ní někdy byli, zvládnete ho hravě
Vyškvařte si sádlo a udělejte si ty nejlepší křupavé škvarky podle receptu pana Cuketky
Jak chutná masopust? Recept na rychlé boží milosti, smažené koblihy nebo škvarkové pagáče