Škrob

Voňavá horká čokoláda jako z kavárny: Dokonalé krémová a hustá bude díky obyčejnému prášku ze spíže
Losos s Teriyaki omáčkou
Čas přípravy: 35 min Obtížnost: Střední Cena: 296 Kč

Losos s Teriyaki omáčkou

Losos s Teriyaki omáčkou vás přenese do dalekého Japonska. Právě odtamtud totiž pochází omáčka Teriyaki, se kterou si naglazujete a upečete lososa. Pokud tuto rybu milujete, pak byste tento recept určitě měli vyzkoušet – stojí za to!

Losos s Teriyaki omáčkou
Solamyl, kukuřičný škrob a jíška: Jaký je mezi nimi rozdíl? Liší se chutí, použitím i kaloriemi
Vykašlete se na mouku! Zahušťovat se dá chutněji a zdravěji, třeba zeleninou nebo vajíčkem
Naučte se zahušťovat guláš jinak a líp. S chlebem to umí každý, ale jde to i bez jakékoli suroviny navíc
Jak si rychle poradit s námrazou na autě? Britové používají přezrálou dýni
Proč je mražený hrášek vždy lepší než čerstvý z obchodu? Za všechno mohou cukry
Tyto potraviny spolu nikdy nekombinujte! Výsledkem může být nelibá chuť i zažívací potíže
Bojíte se červených brambor? Zbytečně, jsou všestranné a mají řadu výhod
7 způsobů, jak doma využít škrob. Čistí okna i textil, zlepšuje úrodu a léčí poranění