Pánev

Když se pánev loupe a škrábe, je čas na výměnu. Poškozený povrch uvolňuje toxiny do jídla
Prskající olej a zamaštěný sporák při smažení? Tomu je konec! Pomůže kombinace octa a soli
Na teflonové nádobí pozor, varují vědci! Nejen poškrábání může být rizikové
Jak vybrat kvalitní pánev, která vydrží? Odborníci radí: Vyhněte se jednovrstvým a nezapomeňte vypálit nerezovou
Horkovzdušná fritéza vám umožní hřešit i při hubnutí
S Remoskou i Pečenkou vařily už naše maminky a věděly proč. Šetří čas, peníze a zvládne (skoro) všechno
Jak se správně starat o kuchyňskou pánev? Pozor, každý materiál vyžaduje něco jiného
Jak správně čistit pánve z titanu, litiny, teflonu a nerezu?
Jak připravit to nejlepší lečo a co k němu podávat jako přílohu?
Jak vybrat kvalitní pánev? Doma využijete mini, grilovací i tu do trouby