Lilek

Skořice, mák i muškátový oříšek: Stačí to trochu přehnat a můžou být příčinou halucinací, otravy i zástavy srdce
Ryba v papilotě
Čas přípravy: 30 min Obtížnost: Snadný Cena: 26 Kč

Ryba v papilotě

Ryba v papilotě vykouzlí letní atmosféru po celý rok. Rybu můžete vybrat prakticky jakoukoliv, doporučujeme však spíše bělomasé druhy, které mají jemnější charakter. V našem receptu jsme použili sivena – bělomasou sladkovodní rybu, která není příliš drahá, ale má lahodné maso. Určitě se však skvěle hodí také treska, losos nebo candát.

Ryba v papilotě
Vyzkoušejte něco z arabské kuchyně: Baba ganoush, dip z lilku, který je skvělý ke grilovaným masům
Lilkovo-čokoládové brownies s překvapivou ingrediencí, kterou byste v dezertu asi nikdy nečekali
Lilek syrový nikdy nejezte, zaděláte si na problémy! Recepty z něj ale rozhodně stojí za vyzkoušení
Ochutnejte francouzskou Provence! Připravte si výborné zeleninové jídlo, které září i na filmovém plátně
Znáte ajvar? Balkánská pochoutka je k dostání i u nás a má mnoho využití
Meatless Monday: Jak si pochutnat i bez masa?
Recepty s lilkem, které budou chutnat celé rodině