Exotická kuchyně

Zelené sójové boby s tajemným názvem. Fazolky edamame jsou bohatým zdrojem bílkovin
„Sushi“ s párkem, steakem, omeletou nebo kimchi? Vyzkoušejte populární korejské rolky kimbap
Sezóna čerstvých fíků je tu! Nejlepší čas vychutnat si je ve sladkých i slaných jídlech
Vodní ořechy vypadají jako čertovo dílo, ale jsou jedlé a můžete je sklízet z jezírka
Letní závitky – jak si tento zázrak asijské kuchyně připravit doma?
Co je to tabouleh a jak ho připravit?
Kuře pečené v melounové slupce. Využijte meloun jako pekáč a kuře bude perfektní
Kari listy jsou pokladem pro kuchyni i pro zdraví, nespleťte si je s populárním kořením
Momordika: Podivný příbuzný okurky, který překvapí chutí i svými účinky
Karob skvěle nahradí čokoládu, a navíc podpoří vaše zdraví
Exotické ovoce longan je zdravé a dostupné i u nás. Jak ho správně jíst?
Recept na houbový vývar po asijsku. Díky hlavní surovině jej můžete pít i jako lék
Ochutnejte slzovku: Chutná skvěle a podpoří vaše zdraví
Mouční červi a cvrčci jsou v jídle v pořádku: Evropská komise schválila pro lidskou konzumaci tři druhy hmyzu
Kakaový lusk dokáže po otevření překvapit. Kde se dá koupit a jak se čerstvé boby jí?
Samosy jsou plněné taštičky, po kterých se v Asii mohou utlouct
Shnilé, nebo lahodné? Černé limetky odrazují svým vzhledem, po ochutnání ale mile překvapí
Dračí ovoce neboli pitahaya připomíná dračí kůži a jen málokdo ví, jak jej správně jíst
Jak v kuchyni používat krále mezi kořením? Šafrán se hodí do rýže, polévek i dezertů
Co je to balkánský džuveč? Rizoto z jednoho kotlíku je velmi snadné na přípravu