Čerstvé pečivo

„Pečivo ochytá pekař i přepravce. Má smysl si ještě brát rukavice?“ Zákazníky rozděluje hygiena u pečiva
Nejlepší klasické chleby v Česku letos pečou v Praze a Přerově, nové trendy kralují Kladnu
Naučte se zamrazovat pečivo, aby zůstalo krásně křupavé. Před vložením do mrazáku ho zabalte do alobalu
Konec nehygienickému osahávání pečiva v obchodech? Supermarkety zavedly převratnou novinku
Čerstvý a křupavý chleba třeba o půlnoci? Česko dobývají chlebomaty
Naučte se upéct luxusní Panettone jako z pravé italské pekárny
Pečivo od rána až do večera: Lidl spouští novou kampaň, další obchody nezůstávají pozadu
Bílé a cereální je to samé a žitné není vždy nejvhodnější aneb Vyznejte se v pečivu
Báječná francouzská snídaně: Upečte si křupavé pečivo ve tvaru půlměsíce podle známé cukrářky
Roste zájem o řemeslné pečivo. Zákazníci si rádi připlatí za zdravější variantu