Máme pro vás tip na lehkou letní večeři, u které strávíte v kuchyni maximálně 30 minut. Udělejte si lehký kuřecí sendvič s rajčaty a rukolou. Můžete samozřejmě použít jakoukoli zeleninu, kterou máte zrovna po ruce. Tenhle sendvič vás bude bavit. Tak pojďme na to!
Sendviče patří v poslední době mezi oblíbená jídla, která se stále častěji objevují v nabídce restaurací. Jsou skvělou volbou také pro svačinu do školy nebo do práce. Příprava sendviče vás bude bavit, protože při ní využijete svou kreativitu v kuchyni. S náplněmi si totiž můžete neskutečně vyhrát a zkoušet tradiční i netradiční kombinace.
Na přípravu kuřecího sendviče vám stačí klasický toastový chleba. My jsme ale zvolili trochu zdravější variantu a místo toastového chleba jsme sáhli po celozrnné bagetě. V našem sendviči nechybí ani česnek, protože jak se říká, s česnekem je všechno lepší. Jen si dejte pozor, ať ho na pánvi nespálíte, protože zhořkne. Česnek stačí orestovat lehce dozlatova.
K sendviči patří také dresink. Pokud nechcete nic vymýšlet, stačí opečenou bagetu potřít majonézou. Ale i s dresinkem si můžete vyhrát. Zkuste ho třeba připravit z hustého jogurtu, případně smíchat jogurt s majonézou. Můžete do něj přidat i chilli, česnek nebo další koření, které máte rádi.
Zdroj: Kupi