IKEA jde na ruku všem gamerům: představuje kolekce produktů pro malé i velké hráče

Podsvícené klávesnice a podložky Canva

IKEA následuje současné trendy a představuje novou sérii výrobků vyvinutou speciálně pro potřeby nadšených hráčů. Ať už jste příležitostný hráč nebo skutečný gamerský geek, v IKEA si nyní pořídíte nejen ergonomickou židli, herní stůl a úložné prostory, ale též množství doplňků od držáků na telefon, přes osvětlení až po polštářek za krk. Nové produkty vznikly ve spolupráci se značkou Republic of Gamers.

Přečtěte si také

Velikonoční soutěž s Kauflandem! Vyhrajte 3 poukázky na nákup v hodnotě 3000 Kč

Know how od mistrů řemesla

Obliba hraní počítačových her na světě neustále roste a ovladačům plným tlačítek propadají malí i velcí hráči. V současné době je na světě přibližně 2,5 miliardy hráčů, každý se specifickými přáními a potřebami.

Na tento trend nyní reaguje i švédská IKEA, která 1. 10. 2021 představila nový herní sortiment, který zahrnuje více než 30 výrobků. Herní židle a stoly, úložné prostory a příslušenství pro nadšené hráče vzniklo ve spolupráci se značkou Republic of Gamers (ROG), která dodala tolik potřebné herní know how.

IKEA uvedla, že primárním účelem uvedení nové herní série je zpřístupnění dokonalých herních řešení všem. Proto jsou všechny výrobky vysoce funkční, cenově dostupné a jak už je u IKEA dobrým zvykem, díky svému designu zapadnou do každého interiéru.

Příklad gamer místnosti z nové kolekce vybavení IKEA IKEA

Šest sérií nových výrobků

Z úzké spolupráce mezi IKEA a ROG vznikla série výrobků UPPSPEL, která skrývá úložné prostory pro zařízení perfektního herního místa ve vašem bytě. Ostatní série, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE a HUVUDSPELARE, vytvořila IKEA na základě zkušeností z této spolupráce a dotvořila tak širokou nabídku sortimentu pro všechny hráče.

Kromě úložných prostor obsahují série též dostupné herní židle a stoly a herní doplňky, jako jsou držák na mobil, polštář za krk, držák na hrnek či osvětlení. „Chceme, aby naše výrobky byly lepší z hlediska ergonomického i funkčního, aby hráčům umožňovaly neustále se zlepšovat, aniž by trpělo jejich tělo aby z nich v zásadě byli lepší borci,“ komentoval návrhář IKEA Jon Karlsson. Jak IKEA uvedla, s novým herním sortimentem je více než snadné vytvořit si doma kompletní herní řešení přesně podle vašich představ.

Spojte příjemné s užitečným – herní koutek a chytrou domácnost

Konkurence je pozadu

Jak je u IKEA dobrým zvykem, firma určuje trendy a nabízí řešení skutečně pro každého. Podíváme-li se na nabídku konkurence, musíme bohužel konstatovat, že ostatní nábytkové domy nemají ve svém sortimentu tak široký výběr gamerských náležitostí. Sconto, XXXLutz, Asko nábytek, Möbelix, JYSK či Jamall nábytek přináší sice svým zákazníkům stoly a herní židle, ty jsou ovšem často cenově nedostupné, a navíc příliš robustní.

YENKEE jede bomby s YouTubery

Značku YENKEE nemusíme nadšeným hráčům představovat. Na pultech obchodů se právě teď objevil nový herní set značky YENKEE KJG, který nese název po značce známých YouTuberů Kela, Jawa a Gejmra.

Nový herní set značky YENKEE KJG YENKEE

Dostupný set pro začínající hráče, a především fanoušky známé hry Minecraft, obsahuje plně podsvícenou sadu klávesnice s kovovým tělem a spínači Rubber-dome, programovatelnou herní myš a sluchátka s prostorovým zvukem. Celou sadu koupíte za cenu 1 699 Kč, například v prodejnách PLANEO Elektro. Pro dokonale vytuněný set, doporučujeme také dokoupit u YENKEE kruhový LED stativ, který má 29 různých barevných variant podsvícení s dálkovým ovládáním (799 Kč).