Žitná mouka

Bez pravidelného krmení kvásek umírá: Potřebuje mouku a vodu každý den, jinak zkysne nebo zplesniví
Kváskový chléb
Čas přípravy: 3 hod Obtížnost: Náročný Cena: 12 Kč

Kváskový chléb

Vychutnejte si do křupava upečený kváskový chléb. Po kupovaném ze supermarketu už pak těžko sáhnete. Chce to trochu práce, ale stojí to za to! Výhodou doma pečeného chleba je fakt, že vydrží chutný výrazně déle. Budete-li jej správně skladovat, vydrží vám doma i týden. Pojďme si tedy upéct domácí kváskový chleba.

Kváskový chléb
Roste zájem o řemeslné pečivo. Zákazníci si rádi připlatí za zdravější variantu
Dlouhé, lesklé, silné a zdravé vlasy vám vykouzlí žitná mouka. Nevěříte? Tak to vyzkoušejte!