Vývar

Instantní polévka bez éček: Vyrobte si ji doma a zabalte na chalupu, do kempu i na vodu
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Střední Cena: 108 Kč

Rajská omáčka s plněnými paprikami

Rajská omáčka s plněným paprikovým luskem je velice vděčným jídlem. Nasládlou rajčatovou omáčku si totiž zamilují děti i dospělí. Nejčastěji se podává s knedlíkem, ale skvěle chutná také s těstovinami nebo vařenou rýží.

Rajská omáčka s plněnými paprikami
Vývar je základ. Jeho chuť ale pokazí špatné pořadí ingrediencí, umělá dochucovadla i bujony
Do poctivé rajské omáčky nepatří kečup ani bujón. Naučte se ji vařit tak, jak to dělaly naše babičky
Vývar z restaurace vs. domácí: Proč nechutnají stejně? Chybí mu pečené kosti, dlouhé vaření i speciální přísada
Co dělají bujón a masox s naším tělem? Do poctivého vývaru mají na míle daleko
Je lepší vařit vývar s pokličkou, nebo bez? Důležité je nezapomenout na „táhnutí“
Recept na tahle šťavnatá kuřecí prsa inspirovaná francouzskou cibulačkou si uložte!
Zapomeňte na dietu! Tyhle bramborové placky s houbovou omáčkou stojí za každý hřích
Italský penicilin: Silná polévka pastina vás při nemoci postaví na nohy. Chřipka si neškrtne!
Zahoďte kloubní výživy a vykašlete se na botox! Vývar z kostí podpoří krásu i zdraví
Řekové vědí, co je dobré – citronová polévka Avgolemono s kuřecím masem je důkaz!
Marry Me Chicken: Recept, který vás okouzlí svou chutí i příběhem
Zapomeňte na vývar nebo rajskou polévku: V zimě vás nejvíc zahřeje gyros polévka
Loupete zeleninu do vývaru? Nenamáhejte se! Některé druhy přihoďte i se slupkou, bude o to lepší
Dokonalý vývar jako od maminky krok za krokem: Ten nejlepší se pomalu táhne přes noc
Kapří vývar s mrkví a rýží! Vánoční polévka, která bude chutnat i těm, co kapra nemusí
Polévka je grunt! Uvařte si „tekuté zlato“, které vyžene nemoc z těla. Funguje i preventivně
Aspiková želé vejce: Originální předkrm, který si připravíte snadno doma a naprosto nadchne vaše hosty
Echt domácí česnečka, která vás postaví na nohy a ještě si pochutnáte
Škoda každé slupky aneb 20 tipů, jak je využít. Třeba jako nové levné jídlo i kosmetický zázrak